Το Huawei Watch GT Runner είναι ο προπονητής των δρομέων

Ένα GT 3 με εξειδίκευση στο τρέξιμο
18 Μαρτίου 2022 18:28
Το Huawei Watch GT Runner είναι ο προπονητής των δρομέων

Η Huawei κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα το Watch GT Runner, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα Watch GT 3 το οποίο απευθύνεται σε δρομείς. Εμφανισιακά μοιάζει πιο στιβαρό και αθλητικό από το GT 3 αλλά οι περισσότερες αλλαγές είναι στο software, αλλαγές οι οποίες εξυπηρετούν καλύτερα κάποιον που τρέχει συστηματικά αφού προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε προγράμματα τρεξίματος και αποκατάστασης.

Στο hardware έχουμε εντυπωσιακή ακρίβεια στο GPS και παρακολούθηση καρδιακού παλμού με το Huawei TruSeen 5.0+ το οποίο η εταιρία ισχυρίζεται πως είναι τόσο ακριβές όσο και οι ζώνες καρδιακών παλμών στο στήθος με 97% ακρίβεια μέσα στα 10bpm. Επιπλέον διαθέτει επιστημονικού επιπέδου προγράμματα τρεξίματος που καλύπτουν από αρχάριο μέχρι μαραθωνοδρόμο και ο προπονητής τεχνητής νοημοσύνης προσαρμόζει δυναμικά τα προγράμματά σας.

Φυσικά όπως όλη η γραμμή Watch GT, προσφέρει έως 14 μέρες μπαταρία με μία φόρτιση, ενώ ακόμα και σε βαριά σενάρια ανταποκρίνεται με τουλάχιστον μία εβδομάδα αντοχή. Φορτίζεται ασύρματα, ακόμα και με την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση των τηλεφώνων. Όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, προσφέρει παρακολούθηση ύπνου, ειδοποιήσεις ανώμαλων καρδιακών παλμών, παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθηση των εμμήνων κύκλων των γυναικών, ενώ μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις ή να απαντήσετε σε μηνύματα με έτοιμες απαντήσεις ή emojis στις εφαρμογές που το υποστηρίζουν.

Είναι απολύτως συμβατό με Android και iOS και συνοδεύεται από την εφαρμογή Huawei Health App. Έως τις 3 Απριλίου θα διατίθεται με δώρο τα ασύρματα ακουστικά Freebuds 4i Silver.