Γνωρίστε τον hacker που ισχυρίζεται πως έχει 7 δισεκατομμύρια σε Bitcoin! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του ανήκουν σχεδόν 200,000 κρυπτονομίσματα!
15 Μαρτίου 2022 23:08
Γνωρίστε τον hacker που ισχυρίζεται πως έχει 7 δισεκατομμύρια σε Bitcoin! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας hacker γνωστός με το παρατσούκλι Gummo, αποκάλυψε πως έχει την κατοχή του έναν πραγματικά τεράστιο αριθμό κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, σε μια νέα του συνέντευξη ισχυρίστηκε πως του ανήκουν σχεδόν 200,000 Bitcoin ή καλύτερα 7 δισεκατομμύρια δολάρια!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Gummo πρωτοεμφανίστηκε στο YouTube κανάλι Soft White Underbelly τον Δεκέμβριο του 2020, μιλώντας για τη ζωή του και για το πως κατέληξε να γίνει hacker για πάνω από 35 χρόνια. Όπως εξήγησε, τα παιδικά του χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα, αφού προέρχεται από μια οικογένεια με εξαιρετικά χαμηλό εισόδημα, ενώ είχε χάσει και τον έναν του γονιό.

Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να αγαπήσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σταδιακά να αναπτύξει προηγμένες hacking δεξιότητες. Βέβαια, αρχικά δε χρησιμοποιούσε τις γνώσεις του για καλό, αλλά αντιθέτως πιάστηκε όταν προσπάθησε να πουλήσει κώδικα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Τότε του δόθηκε η επιλογή είτε να μπει στη φυλακή για τις πράξεις του είτε να εργαστεί ως σύμβουλος, για να βελτιώσει την τεχνολογία που μέχρι πρότινος παραβίαζε. Τελικά, ο Gummo επέλεξε το δεύτερο και έγινε white hat hacker, εξηγώντας πως πλέον ασχολείται με την εύρεση απειλών, ανακαλύπτοντας ανθρώπους που «πρέπει να βρεθούν».

Η λεπτομέρεια όμως που ξεχώρισαν πολλοί προέρχεται από μια νέα του συνέντευξη στο ίδιο κανάλι, η οποία μόλις αναρτήθηκε. Ποια είναι αυτή; Κατά τα χρόνια του ως ο hacker, ο Gummo κατάφερε να αποκτήσει 179,863 Bitcoins, τα οποία με τις τωρινές τιμές αντιστοιχούν σε πάνω από $7 δισεκατομμύρια!

Μπορείτε, λοιπόν, να μάθετε περισσότερα για τον Gummo και τις hacking περιπέτειές του, παρακολουθώντας τις δύο συνεντεύξεις του μέσα από τους players που ακολουθούν παρακάτω.