Η Razer έφτιαξε μικρόφωνο Bluetooth για TikTokers και mobile streamers

Μια διαφορετική πρόταση από την εταιρία
11 Μαρτίου 2022 18:47
Η Razer έφτιαξε μικρόφωνο Bluetooth για TikTokers και mobile streamers

Η πασίγνωστη κατασκευάστρια περιφερειακών Razer αποκάλυψε τώρα ένα νέο προϊόν, το οποίο αφορά τους mobile streamers. Υποδεχθείτε το Seiren Bluetooth, ένα μικρόφωνο πέτου, το οποίο συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με το smartphone σας, παρέχοντας καλύτερο ήχο απ’ ότι το ενσωματωμένο μικρόφωνο της συσκευή σας, για ζωντανές μεταδόσεις, βιντεοσκοπήσεις και ηχογραφήσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Razer, το Seiren Bluetooth είναι ικανό να προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα για τη φωνή των χρηστών σε σύγκριση με τα ενσωματωμένα μικρόφωνα των περισσότερων smartphones, ειδικότερα σε συνθήκες με πολύ φασαρία. Για να το καταφέρει αυτό, το μικρόφωνο είναι εξοπλισμένο με έναν προηγμένο noise suppression αλγόριθμο που βασίζεται σε AI.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πίσω μέρος του διαθέτει ένα κλιπ για προσαρμογή πάνω στο ρούχο του χρήστη, ενώ υπάρχει και ένα 3.5mm jack για να ακούτε ζωντανά τον ήχο. Μάλιστα, μέσα από την ειδική Razer Streaming εφαρμογή θα μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα του noise suppression, το latency ή την ένταση του monitoring.

Περνώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το sample rate του ανέρχεται σε 48 kHz, ενώ γίνεται χρήση μιας 6mm Omnidirectional κάψουλας για την καταγραφή του ήχου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 6 ώρες αν η AI είναι απενεργοποιημένη, ενώ διαφορετικά αντέχει για 4 ώρες. Τέλος, η μέγιστη απόσταση μετάδοσης αγγίζει τα 10 μέτρα.

Το Razer Seiren Bluetooth κοστίζει $100 και είναι συμβατό με θεωρητικά όλα τα smartphones, καθώς και με τις πιο κοινές streaming εφαρμογές, όπως τα Streamlabs, Twitch και YouTube. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για live στο Instagram, στο Facebook ή για βίντεο στο TikTok.