Το Reno 7 Z 5G είναι το νέο smartphone της Oppo με δυνατά χαρακτηριστικά

Αναμένουμε την τιμή του
03 Μαρτίου 2022 19:03
Το Reno 7 Z 5G είναι το νέο smartphone της Oppo με δυνατά χαρακτηριστικά

Η Oppo ανακοίνωσε το Reno 7 Z 5G, ένα νέο τηλέφωνο που έρχεται με Full HD+ AMOLED οθόνη των 6,43 ιντσών, η οποία στην πάνω αριστερή μεριά της οθόνης φιλοξενεί και μία selfie κάμερα των 16MP.

Το πίσω πλαίσιο του smartphone, με το Oppo Glow Design, διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας που περιλαμβάνει τον κύριο αισθητήρα των 64MP, έναν monochrome των 2MP και έναν αισθητήρα για καλύτερο βάθος και αυτός στα 2MP. Το smartphone έρχεται και με κάποιες AI λειτουργίες όσον αφορά την κάμερά του, καθώς και dual orbit lights που θα ανάβουν όταν λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή αν φορτίζετε το κινητό.

Στο εσωτερικό του, το Reno 7 Z 5G έχει τον Snapdragon 695 SoC, το ColorOS 12 βασισμένο στο Android 11, διαθέτει 8GB RAM, η οποία μπορεί να επεκταθεί ψηφιακά με 5GB ακόμα. Μάλιστα, έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος χώρος μπορεί να επεκταθεί έως 1TB μέσω microSD. Επίσης, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε fingerprint reader στο πλάι, υποδοχή ακουστικών με headphone jack 3,5, USB-C και μπαταρία 4,500 mAh, με φόρτιση έως 33W.

Το Oppo Reno7 Z 5G έρχεται σε Rainbow και Black χρώματα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την τιμή του.