Το νέο τηλέφωνο της OnePlus έρχεται σε budget τιμή και με…headphone jack θύρα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα κοστίζει €349
17 Φεβρουαρίου 2022 17:06
Το νέο τηλέφωνο της OnePlus έρχεται σε budget τιμή και με…headphone jack θύρα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχει περάσει περισσότερος από μισός χρόνος από τη στιγμή που είδαμε την OnePlus να λανσάρει το Nord 2 5G τηλέφωνό της και όπως όλα δείχνουν, η εταιρία ανακοίνωσε ένα ακόμη τηλέφωνο. Αυτό είναι το OnePlus Nord CE 2 5G, το “core edition” με χαμηλότερα specs από αυτά του Nord 2 και νέο σώμα.

Συγκεκριμένα, το νέο τηλέφωνο διατηρεί την AMOLED οθόνη των 90hz και των 6,43 ιντσών όπως και στο Nord 2 5G, καθώς και την μπαταρία των 4,5000 mAh με γρήγορη φόρτιση που αγγίζει τα 65W (SuperVOOC). Ωστόσο το “CE” μοντέλο έρχεται με το chipset Dimensity 900 5G.

Αυτό που κάνει το Nord CE 2 5G να ξεχωρίζει από το προηγούμενο Nord τηλέφωνο, είναι ότι έρχεται με headphone jack θύρα, υποδοχή κάρτας microSD και πιο λεπτό σχεδιασμό στα 7,8mm. Στο πίσω μέρος συναντάμε ένα νέο design που φιλοξενεί τις κάμερες με τον κύριο φακό να έρχεται με 64MP, έναν ευρυγώνιο snapper των 8MP και μία macro κάμερα 2MP. Στο νέο κινητό τηλέφωνό της, η OnePlus έχει προσθέσει 16MP φακό, αντί για 32MP όπως του Nord 2.

Το τηλέφωνο έρχεται σε δύο εκδόσεις όσον αφορά τις RAM με 6 ή 8GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 128GB, ο οποίος φυσικά επεκτείνεται με την microSD. Στο εσωτερικό του, το τηλέφωνο έρχεται με Oxygen OS 11.3.

Το OnePlus Nord CE 2 έρχεται σε δύο χρώματα Grey Mirror και Bahama Blue και τιμή να ξεκινάει από €349 και αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη στις 10 Μαρτίου.