Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent έγιναν απόλυτα viral με ένα απίστευτο ραπ σόου (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από το Super Bowl LVI
14 Φεβρουαρίου 2022 12:00
Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent έγιναν απόλυτα viral με ένα απίστευτο ραπ σόου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε το Super Bowl LVI, ο τελικός αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου που καθόρισε τον πρωταθλητή του National Football League για τη σεζόν του 2021. Αυτό που έκανε, ωστόσο, το internet να παραμιλά ήταν το Halftime Show, το οποίο φέτος αποφάσισε να τιμήσει μερικούς θρύλους της hip-hop μουσικής.

Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει ήδη 10 εκατομμύρια προβολές, μέσα σε λιγότερο από 8 ώρες και είναι trending παγκοσμίως σε όλα τα social media και φυσικά στο YouTube. Ακόμα και στο ελληνικό YouTube το βίντεο βρίσκεται υψηλά στην κατάταξη των trending.

Ο λόγος; Τη σκηνή μοιράστηκαν μερικοί από τους κορυφαίους ραπ καλλιτέχνες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους, με τρομερές επιτυχίες από το 1980 μέχρι και το 2010. Παρακάτω θα δείτε, λοιπόν, τον Eminem να τραγουδά ζωντανά το Lose Yourself, τον Dr. Dre και τον Snoop Dogg να εκτελούν τα θρυλικά The Next Episode και Still D.R.E., καθώς και να τιμούν τη μνήμη του 2pac, τραγουδώντας το California Love. Το σόου πλαισιώνει ο Kendrick Lamar με το m.A.A.d city, ο 50 Cent με το χαρακτηριστικό In Da Club και η Mary J. Blige με το Family Affair.

Απολαύστε το υπερθέαμα του Super Bowl LVI Halftime:

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν οι θρύλοι του hip-hop θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το σόου που προσέφεραν πριν δύο χρόνια οι Jennifer Lopez και Shakira, οι οποίες έχουν το ρεκόρ για το Super Bowl halftime με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, αγγίζοντας τις 222 εκατομμύρια προβολές.