Αυτό είναι μάλλον το χειρότερο gadget που φτιάχτηκε ποτέ για να αράζετε στο κινητό

…ή ίσως και το καλύτερο;
09 Φεβρουαρίου 2022 18:10
Αυτό είναι μάλλον το χειρότερο gadget που φτιάχτηκε ποτέ για να αράζετε στο κινητό

Οι Ιάπωνες και τα περίεργα gadgets φαίνεται πως πάνε πακέτο, αφού λίγες ημέρες μετά τη συσκευή μασάζ για τα χέρια των gamers, ένα νέο προϊόν τους έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, μια εταιρία από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου προτείνει την χειρότερη ή ίσως και την καλύτερη λύση, για όσους θέλουν να αράζουν μπρούμυτα στο κινητό ή στην φορητή κονσόλα τους με τις ώρες, χωρίς να κουράζουν τα χέρια τους.

Πρόκειται για ένα κατασκεύασμα με δύο μεγάλα μαξιλάρια που έχουν ένα κενό μεταξύ τους και στα οποία μπορείς να στηρίζεις το κεφάλι και το στήθος σου για να κάθεσαι μπρούμυτα, με τα χέρια να είναι εντελώς ελευθέρα για να μπορείς να διαβάσεις κάποιο βιβλίο, να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ή να παίξεις με το Nintendo Switch σου.

Το πόσο βολικό ή άβολο είναι το εν λόγω gadget σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να το καταλάβει κανείς μόνο αν το δοκιμάσει στην πραγματική ζωή. Επειδή, λοιπόν, είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχια, σας αφήνουμε με τις εικόνες από το μάλλον πιο περίεργο gadget που θα δείτε σήμερα.

Tags: