Instagram: Νέα αναβάθμιση φέρνει μαζική διαγραφή περιεχομένου και αλληλεπιδράσεων

Μαζί με άλλα χαρακτηριστικά
09 Φεβρουαρίου 2022 09:53
Instagram: Νέα αναβάθμιση φέρνει μαζική διαγραφή περιεχομένου και αλληλεπιδράσεων

Το Instagram κάνει διαθέσιμα νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του, διευκολύνοντας τους χρήστες να διαγράψουν μαζικά posts, σχόλια και άλλες δραστηριότητες, καθώς και να ελέγξουν παλιές αλληλεπιδράσεις και αναζητήσεις.

Όλα θα γίνουν μέσω της νέας καρτέλας “Your Activity” στην οποία μπορείτε να δείτε πόσο χρόνο περνάτε στο Instagram, να αρχειοθετήσετε ή να σβήσετε φωτογραφίες και video που έχετε ανεβάσει, να αρχειοθετήσετε ή να σβήσετε αλληλεπιδράσεις που είχατε στο Instagram όπως σχόλια, να δείτε τις αλλαγές που έχετε κάνει στο λογαριασμό σας από τότε που το δημιουργήσατε, να κάνετε εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης και να δείτε ποια links έχετε επισκεφτεί.

Επιπλέον, στο “Security Checkup” μπορείτε να βρείτε ένα νέο interface για να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας. Θα δείτε τη δραστηριότητα του login, θα επιβεβαιώσετε τους λογαριασμούς που μοιράζονται τις πληροφορίες login, θα δείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας και θα ανανεώσετε τις πληροφορίες ασφαλείας και επανάκτησης του λογαριασμού σας όπως το τηλέφωνο και τη διεύθυνση email.

Τέλος, μπορείτε να ορίσετε δύο επαφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό σας σε περίπτωση που ξεχάσετε το password σας. Μπορείτε να ζητήσετε από αυτούς τους δύο φίλους να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά σας. Αν οι δύο επαφές απαντήσουν μέσα σε 24 ώρες, τότε θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση βάζοντας ένα νέο password.