Ληστεία τράπεζας από τον... Sonic στη Florida

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες
07 Φεβρουαρίου 2022 12:01
Ληστεία τράπεζας από τον... Sonic στη Florida

Πριν μερικές ημέρες η τοπική κοινωνία του Deland στην Florida θορυβήθηκε όταν ένας άνδρας προσπάθησε να ληστέψει μία τράπεζα, ενώ φορούσε μία μάσκα του…Sonic. Συγκεκριμένα, ο ληστής, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, μπήκε στην τράπεζα φορώντας μια μάσκα του Sonic the Hedgehog, ενώ κρατούσε και ένα μεγάλο σφυρί.

Όπως αναφέρει το West Volusian Beacon, στις 2 Φεβρουαρίου ένας άνδρας μπήκε στο Florida Credit Union του DeLand φορώντας μια μάσκα του Sonic, κρατώντας ένα σφυρί και απαιτούσε από τους υπαλλήλους να του δώσουν χρήματα από τα ταμεία. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, φαίνεται πως εκείνος βαρούσε το παράθυρο που χωρίζει τον ταμεία από τον πελάτη και απαιτούσε συνεχώς χρήματα.

Ο ένας από τους υπαλλήλους, όμως, φαίνεται πως αντιμετώπισε με ψυχραιμία τον ληστή, εκείνος αφού απόειδε έφυγε πεζός προτού φτάσει η αστυνομία στην τράπεζα. Ο βοηθός του αντιπροέδρου του Florida Credit Union, Brian Leatherman, είπε στο West Volusian Beacon ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια και ότι δεν κλάπηκαν χρήματα.

Τέλος, οι αρχές έψαξαν μετά από λίγη ώρα την περιοχή, αλλά δεν βρήκαν τίποτα, καθώς ούτε προέβησαν στη σύλληψή του. Η αστυνομία του DeLand συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό και ζητά από τους ανθρώπους στην περιοχή να αναφέρουν οτιδήποτε γνωρίζουν για τον ύποπτο.