Αποκαλύφθηκε ποιοι κρύβονται πίσω από τα περίφημα Bored Ape Yacht Club NFTs

Έπειτα από νέα έρευνα
06 Φεβρουαρίου 2022 15:16
Αποκαλύφθηκε ποιοι κρύβονται πίσω από τα περίφημα Bored Ape Yacht Club NFTs

Μέσα στην τρέλα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες γύρω από τα NFTs, αυτά του Bored Ape Yacht Club έχουν καταφέρει να γίνουν τα δημοφιλέστερα, κερδίζοντας μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον διαφόρων διασημοτήτων. Όπως σας ενημερώσαμε, τόσο ο Jimmy Fallon, όσο και η Paris Hilton έχουν δείξει τα δικά τους, ενώ πρόσφατα αγόρασε ένα και Justin Bieber για $1.3 εκατομμύρια, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Τώρα ένα νέο ρεπορτάζ του BuzzFeed News έρχεται να αποκαλύψει ποιοι κρύβονται τελικά πίσω απ' αυτή την άκρως πετυχημένη σειρά NFTs, τα οποία σε περίπτωση που δε γνωρίζετε είναι 10.000 ψηφιακές εικόνες πιθήκων και μέχρι σήμερα για χάρη τους έχουν γίνει ανταλλαγές που ξεπερνούν τα 750 εκατομμύρια δολάρια.

Περνώντας, λοιπόν, σε λεπτομέρειες, τα Bored Ape Yacht Club NFTs δημιουργήθηκαν από μια ομάδα τεσσάρων ατόμων. Οι δύο απ’ αυτούς είναι οι Greg Solano και Wylie Aronow από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Solano είναι ένας 32χρόνος με το διαδικτυακό ψευδώνυμο ‘Gargamel’ και ο Aronow είναι 35 ετών με ψευδώνυμο ‘Gordon Goner’

Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ του BuzzFeed, οι δύο άνδρες απάντησαν δημόσια, αναρτώντας μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Twitter το “Web2 me vs. Web3 me” meme, στο οποίο συγκρίνεις μια εικόνα σου από τον πραγματικό κόσμο με το ψηφιακό avatar που υποτίθεται ότι σε αντιπροσωπεύει στο metaverse.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τις εν λόγω δημοσιεύσεις τους:

Το BuzzFeed έψαξε περισσότερες πληροφορίες για τους δύο αυτούς άνδρες και αποκάλυψε πως συναντήθηκαν καθώς μεγάλωναν στη Φλόριντα και ονειρεύτηκαν την ιδέα του Bored Ape Yacht Club με την ελπίδα να μπουν κάπως στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και άλλοι δύο συνιδρυτές, τους οποίο δεν κατάφερε να ανακαλύψει το μέσο, πέρα από το ψηφιακά τους παρατσούκλια. Ο λόγος γίνεται για τους προγραμματιστές ‘No Sass’ και ‘Emperor Tomato Ketchup’. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η καλλιτέχνιδα που σχεδίασε τους αρχικούς πιθήκους αυτούς καθ’ αυτούς είναι η 27χρόνη Seneca. Περισσότερα για τη δική της ιστορία μπορείτε να μάθετε μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone.