Η “Realme 9 Pro” σειρά θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 16 Φεβρουαρίου

Θα δούμε σίγουρα δύο νέα τηλέφωνα από την εταιρία
03 Φεβρουαρίου 2022 19:10
Η “Realme 9 Pro” σειρά θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 16 Φεβρουαρίου

Η Realme παρουσίασε πριν από ένα μήνα περίπου το Realme 9i και μόλις ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Realme 9 Pro θα αποκαλυφθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, μάλλον θα δούμε και άλλα “9” μοντέλα, καθώς η εταιρία χρησιμοποιεί τη φράση “series 9”.

Η σειρά Realme 9 Pro θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο συμπεριλαμβανομένων την Ινδία και την Ευρώπη και η αποκάλυψη θα γίνει μέσα από το επίσημο κανάλι της Realme στο YouTube, καθώς και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Η εταιρία έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα δούμε το Realme 9 Pro+, το οποίο θα περιέχει Dimensity 920 5G SoC, AMOLED οθόνη, δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και σύστημα τριών καμερών στο πίσω μέρος, με τον κεντρικό να έρχεται με 50MP Sony IMX766 με OIS.

Το τηλέφωνο αυτό θα έρθει σε δύο διαφορετικά χρώματα, πράσινο και “Sunrise Blue” με το τελευταίο να διαθέτει το Light Shift Design που αλλάζει το χρώμα του από ανοιχτό μπλε σε κόκκινο όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου.

Τα Realme Pro και Realme Pro+ θα αποκαλυφθούν πλήρως στις 16 Φεβρουαρίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: