ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το θηριώδες Cybertruck της Tesla όπως είναι σήμερα

Δείτε τις σημαντικές εξωτερικές αλλαγές
25 Ιανουαρίου 2022 09:02
ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το θηριώδες Cybertruck της Tesla όπως είναι σήμερα

Έχουν περάσει κυριολεκτικά χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε αναλυτικά το Cybertruck. Συγκεκριμένα, το περίφημο υπερσύγχρονο αγροτικό της Tesla πρωτοαποκαλύφθηκε το 2019. Αμέσως έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, με την τετραγωνισμένη φουτουριστική του εμφάνιση να εξελίσσεται σε meme.

Δυστυχώς, όμως, το αρχικό πλάνο που αποκάλυψε τότε η Tesla για το φιλόδοξο αυτό όχημα συνάντησε αρκετά εμπόδια και μέχρι και σήμερα είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει, ενώ φαίνεται πως έχουν αλλάξει και μερικές σημαντικές τεχνικές λεπτομέρειες, όπως ο γιγαντιαίος υαλοκαθαριστήρας στο μπροστά μέρος και οι καθρέφτες δεξιά και αριστερά που έχουν πλέον προστεθεί.

Τώρα, ένα walkaround video του οχήματος διέρρευσε στο διαδίκτυο από το Cybertruck Owners Club forum. Μέσα από αυτό βλέπουμε από κοντά το θηριώδες Cybertruck της Tesla όπως είναι σήμερα. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας κάνει το γύρο του αυτοκινήτου και μιλά γι’ αυτό, δείχνοντας τις προαναφερθέντες αλλαγές, όπως ο γιγαντιαίος υαλοκαθαριστήρας και οι καθρέφτες.

Το περίεργο είναι πως σε αντίθεση με την αρχική έκδοση του 2019, το νέο αυτό μοντέλο του Cybertruck δεν έχει χερούλια στις πόρτες, καθόλου! Είναι άγνωστο, λοιπόν, πως ακριβώς θα ανοίγουν. Αυτό πιθανότατα εξηγείται στο βίντεο, αλλά δυστυχώς ο ήχος του λείπει, μάλλον για να μην ανακαλυφθεί ποιος το τράβηξε.

Όπως και να ‘χει, μπορείτε να ρίξετε μια κοντινή ματιά στο Cybertruck της Tesla, όπως είναι σήμερα, μέσα από τον player που ακολουθεί.