Και το TikTok ετοιμάζεται να φέρει περιεχόμενο που θα βλέπετε μόνο αν πληρώνετε  

Ακολουθώντας στα χνάρια του Instagram

Και το TikTok ετοιμάζεται να φέρει περιεχόμενο που θα βλέπετε μόνο αν πληρώνετε

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως το Instagram ξεκίνησε τις δοκιμές για περιεχόμενο που θα βλέπετε μόνο αν πληρώνετε, δίνοντας τη δυνατότητα σε influncers να χρεώνουν τους followers τους μια σταθερή μηνιαία συνδρομή, για πρόσβαση σε αποκλειστικά stories, live streams και άλλα οφέλη.

Τώρα, σειρά παίρνει το TikTok. Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό πως το εξαιρετικά δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο και μάλιστα ξεκίνησε ήδη τις εσωτερικές δοκιμές. Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως μεταφέρει με ρεπορτάζ του το μέσο The Information, η social media πλατφόρμα ξεκίνησε να πειραματίζεται με μια υπηρεσία συνδρομών που θα δίνει τη δυνατότητα στους influencers να χρεώνουν για ορισμένο από το περιεχόμενο που παράγουν.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ενσωματωθεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ούτε τι μορφή θα έχει. Ωστόσο, μιλώντας στο Engadget, ένας αντιπρόσωπος του TikTok δεν το αρνήθηκε και αντιθέτως δήλωσε:

Πάντα ψάχνουμε νέους τρόπους για να φέρουμε περισσότερη αξία στην κοινότητα και για να εμπλουτίσουμε την εμπειρία που προσφέρει το TikTok.

Φυσικά, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Instagram πως ετοιμάζεται να φέρει τις συνδρομές σε influencers ήταν μάλλον αναμενόμενο πως και το TikTok θα ακολουθούσε αυτή την πορεία. Εξάλλου, ήδη η πλατφόρμα επιτρέπει στους ακόλουθους να στέλνουν «φιλοδώρημα» στους influencers που είναι εγγεγραμμένοι στο Creator Next πρόγραμμα, οπότε ενδέχεται οι συνδρομές να είναι μια προέκτασή αυτού.

Για την ιστορία, αντίστοιχα χαρακτηριστικά προσφέρει πλέον και το YouTube, αλλά και το Twitter.

Ροη ειδησεων