Samsung Unpacked: Πολλές οι υποσχέσεις πριν την παρουσίαση των Galaxy S22

Θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο
21 Ιανουαρίου 2022 16:07
Samsung Unpacked: Πολλές οι υποσχέσεις πριν την παρουσίαση των Galaxy S22

Η Samsung πρόκειται να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της “Unpacked” event τον επόμενο μήνα και τώρα έρχεται μέσα από ένα νέο βίντεο να το επιβεβαιώσει. Η εταιρία στο νέο δελτίο Τύπου που συντάχθηκε από τον πρόεδρο TM Roh, γράφει και για την Galaxy Note σειρά, που απουσίαζε πέρυσι από το lineup της.

Η κυκλοφορία των Galaxy S22 υποδηλώνει πως θα φέρει λειτουργείες από την Note σειρά και συγκεκριμένα θα δούμε τη ναυαρχίδα της, το Galaxy S22 Ultra, να ενσωματώσει το stylus, που τόσο λάτρεψαν οι fans των Note. Μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο καρφί στον “τάφο” των Note συσκευών.

Ο Roh είπε πως αναγνωρίζει τη δυσαρέσκεια των fans που έλειπε το Note πέρυσι, αλλά όπως μεταφέρει συγκεκριμένα, η εταιρία έχει λάβει το feedback και πρόκειται να προσφέρει την πιο “Note” αξιοσημείωτη συσκευή με την S σειρά που έχει δημιουργήσει ποτέ.

Το δελτίο ολοκληρώνεται με τη φράση:

Βοηθήστε την Samsung να γράψει ξανά το μέλλον των smartphones.

Η πρόσκληση της Samsung είναι ανοιχτή και μας προετοιμάζει για την απόλυτη “Ultra” εμπειρία. Όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι διαρροές του S22, άρχισε να δείχνει πιο προφανές ότι η σειρά S Ultra, θα γίνει λίγο πολύ το νέο Note, με ενσωματωμένο το stylus.