Δε θα πιστέψετε πως θα ονομάζεται το νέο iPhone SE της Apple

Διαρροές λένε πως θα λέγεται απλά iPhone SE+ 5G
18 Ιανουαρίου 2022 11:17
Δε θα πιστέψετε πως θα ονομάζεται το νέο iPhone SE της Apple

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πολλές διαρροές σχετικά με το νέο τηλέφωνο της Apple που αναμένεται να έρθει πριν τα iPhone 14. Ο λόγος γίνεται για το φρεσκαρισμένο iPhone SE, το οποίο φημολογείται έντονα ότι θα καταφθάσει στα καταστήματα την άνοιξη και θα απευθύνεται για άλλη μια φορά στους χρήστες που θέλουν να μπουν στο οικοσύστημα της εταιρίας, με λιγότερα χρήματα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα έχει το ίδιο design με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ σύμφωνα με τον CEO του “Display Supply Chain Consultants”, Ross Young, το τηλέφωνο θα έρθει με την απλή ονομασία, iPhone SE+ 5G. Όπως μαρτυράει το όνομά του, το νέο κινητό της Apple θα προσφέρει 5G συνδεσιμότητα, τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του και μία LCD οθόνη των 4,7 ιντσών.

Στόχος της Apple είναι να καθιερωθεί για τα καλά στην κατηγορία των mid-range 5G smartphones, όπου κυριαρχούν αυτή τη στιγμή οι προτάσεις της Android πλευράς.

Μάλιστα, ακούγεται πως το 2023 ή το 2024 θα εμφανιστεί ακόμη ένα iPhone SE που θα κυκλοφορήσει με μία OLED οθόνη των 5,7 ιντσών, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι OLED.

Μιας και η Apple δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμη και όλα τα παραπάνω είναι διαρροές, καλύτερα να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να γίνει κάτι επίσημο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: