ΦΗΜΗ: Η Motorola ετοιμάζει ναυαρχίδα-θηρίο με κάμερα 200MP και φόρτιση 125W  

Νέες πληροφορίες

ΦΗΜΗ: Η Motorola ετοιμάζει ναυαρχίδα-θηρίο με κάμερα 200MP και φόρτιση 125W

Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από την ανακοίνωση του Edge X30 της Motorola, αλλά όπως φαίνεται η εταιρία έχει στα σκαριά μια ακόμη καινούργια συσκευή. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το GSMArena, το παράρτημα της Lenovo ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια ναυαρχίδα, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη με κωδική ονομασία "Frontier".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της διαρροής που επικαλείται το μέσο, το εν λόγω flagship της Motorola θα έχει θηριωδής specs, τικάροντας σχεδόν όλα τα κουτάκια. Αναλυτικότερα, περιγράφεται ως μια συσκευή με κυρτή OLED οθόνη, 6.67 ιντσών, FHD+ ανάλυσης και με 144Hz ρυθμό ανανέωσης.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή σημειώνεται πως θα έχουμε ένα Snapdragon 8 chipset, ωστόσο ενδέχεται να μην είναι ακριβώς το ίδιο με το Snapdragon 8 Gen 1 που έχουμε δει σε διάφορες άλλες ναυαρχίδες. Αντιθέτως, ακούγεται πως προβλήματα παραγωγής από την πλευρά της Samsung έχουν ωθήσει την εταιρία να προμηθευτεί ένα αντίστοιχο chip που κατασκευάζεται στην 4nm process της TSMC. Η διαρροή μάλιστα αναφέρει πως η κωδική ονομασία του επεξεργαστή θα είναι SM8475 και ενδεχομένως οι αλλαγές να οδηγήσουν στο να ονομαστεί μέχρι και Snapdragon 8 Gen 2. Στα της μνήμης και του αποθηκευτικούς χώρου γίνεται λόγος για διατάξεις με 8GB RAM και 128GB storage, καθώς και 12GB RAM και 256GB storage.

Περνώντας στις κάμερες, το δημοσίευμα επισημαίνει πως το Motorola Frontier θα έχει ως κεντρικό αισθητήρα τον 200 megapixel S5KHP1 της Samsung, μαζί με έναν 50 megapixel για τον ultrawide φακό και έναν 12 MP για telephoto.

Τέλος, για τη φόρτιση η διαρροή αναφέρει πως θα έχουμε 125W μέσω USB-C καλωδίου και 50W ασύρματα.