Αυτό είναι το «ρομπότ bartender» της Black + Decker για κοκτέιλ στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα
06 Ιανουαρίου 2022 10:59
Αυτό είναι το «ρομπότ bartender» της Black + Decker για κοκτέιλ στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι καφετιέρες με κάψουλες είναι κάτι που συναντάς εύκολα πλέον σε πολλά σπίτια και σειρά όπως φαίνεται έχουν τώρα τα αλκοολούχα ποτά. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της CES 2022, της μεγαλύτερης ετήσιας έκθεσης τεχνολογίας, η γνωστή κατασκευάστρια ηλεκτρικών εργαλείων και οικιακών συσκευών Black & Decker παρουσίασε το ‘Bev’.

Πρόκειται για μια συσκευή των $300, η οποία ουσιαστικά είναι ένας ρομποτικός bartender που μπορεί να σας σερβίρει κοκτέιλ από την άνεση του σπιτιού σας. Το Black + Decker Bev διαθέτει πέντε λεπτούς σωλήνες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίοι ρουφάνε το περιεχόμενο από ισάριθμα μπουκάλια ποτών της επιλογής σας.

Συγχρόνως, η μηχανή διαθέτει και ένα δοχείο νερού καθώς και μια θήκη για κάψουλες, οι οποίες περιλαμβάνουν τους χυμούς φρούτων ή τα άλλα υλικά που μπορεί να χρειάζεται μια συνταγή κοκτέιλ. Το μόνο που έχει να κάνει, λοιπόν, ο κάτοχος για να απολαύσει το πότο του, είναι να επιλέξει πόσο έντονο θέλει να είναι από τα σχετικά κουμπιά στο πάνω μέρος.

Έπειτα, μια εσωτερική αντλία ρουφά ακριβώς τα απαιτούμενα ml από το κάθε μπουκάλι και με πίεση τα εκτοξεύει στην κάψουλα για να αναμειχθούν. Αφού το ποτό βρεθεί στο ποτήρι, το όλο σύστημα καθαρίζεται μόνο του, χρησιμοποιώντας νερό και αέρα για να διατηρεί καθαρές όλες τις σωληνώσεις.

Η όλη διαδικασία για ένα ποτό διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και αν αναρωτιέστε πως διαλέγετε συνταγή, όλα γίνονται αυτόματα με βάση την κάψουλα που έχει εισαχθεί, αφού όλες θα διαθέτουν ένα ειδικό barcode.

Μπορείτε να δείτε το Black + Decker Bev εν δράσει μέσα από το βίντεο του μέσου NewGadgets.de που παρευρέθηκε στην έκθεση.

Tags: