Ρομπότ για να βάζετε το δάχτυλό σας στο στόμα του; Γιατί όχι;

Η CES 2022 έχει τα πάντα
04 Ιανουαρίου 2022 09:43
Ρομπότ για να βάζετε το δάχτυλό σας στο στόμα του; Γιατί όχι;

Η CES 2022 ξεκίνησε και πέρα από τις παρουσιάσεις των μεγάλων εταιριών, κάθε χρονιά κλέβουν την παράσταση και εταιρίες με καινοτόμες ή ακόμα και παράξενες ιδέες. Μία από αυτές είναι η Yukai Engineering, η οποία αποκάλυψε ένα soft robot του οποίου σκοπός είναι να δαγκώνει παιχνιδιάρικα το δάχτυλό σας. Το Amagami Ham Ham έχει σκοπό να αναπαράγει την αίσθηση του παιχνιδιού με τα κατοικίδια σας, όπου ένα κουτάβι ή μία γατούλα δαγκώνουν τα δάχτυλά σας με τα μικρά τους δόντια για να παίξουν, αλληλεπίδραση που συνήθως παράγει ένα αίσθημα ικανοποίησης και ζεστασιάς στους ανθρώπους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν την αίσθηση του δαγκώματος αλλά ξέρουν πως πρέπει να μάθουν στα κατοικίδια τους να το σταματήσουν, αλλιώς κάποια στιγμή θα τους δαγκώσουν με δύναμη. Το Amagami Ham Ham είναι ένα ρομπότ που απελευθερώνει την ανθρωπότητα από την ανάγκη να μετριάσουν την απαγορευμένη αυτή απόλαυση.

Ένας αλγόριθμος τον οποίον ονόμασαν Hamgorithm, διαλέγει ανάμεσα από είκοσι διαφορετικούς τύπους δαγκώματος, έτσι ώστε να μην ξέρετε τι να περιμένετε όταν βάλετε το δάχτυλό σας στο στόμα του ρομπότ. Μπορεί να είναι Tasting Ham, Massaging Ham, Suction Ham και άλλα. Η λέξη ham σημαίνει “δάγκωμα”στα Ιαπωνικά και η εταιρία προσφέρει το ρομπότ σε δύο εκδοχές, μίας γάτας και ενός σκύλου, Yuzu και Kotaro αντίστοιχα.

Το project θα χρηματοδοτηθεί από crowdfunding καμπάνια την άνοιξη και η τιμή του δεν έγινε γνωστή.

Tags: