Η Apple προσέλαβε την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Meta και οι φήμες φουντώνουν

Τι ετοιμάζει ο αμερικανικός κολοσσός;
27 Δεκεμβρίου 2021 10:12
Η Apple προσέλαβε την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Meta και οι φήμες φουντώνουν

Όπως μεταφέρει ο ρεπόρτερ Mark Gurman του Bloomberg, η Apple φαίνεται πως προσέλαβε την μέχρι πρότινος υπεύθυνη επικοινωνιών και δημοσίων σχέσεων για τα augmented reality (AR) προϊόντα του Meta (Facebook).

Ο λόγος γίνεται για την Andrea Schubert, η οποία σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn εργαζόταν τουλάχιστον έξι χρόνια για το Meta. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gurman, “το Meta, μέσα από το Oculus, είναι ο ηγέτης στην αγορά των headsets εικονικής πραγματικότητας, οπότε μια τέτοια πρόσληψη έχει λογική για την Apple, καθώς πλησιάζει το δικό της ντεμπούτο”.

Πράγματι, το Oculus Quest 2 του Meta ήταν ένα από τα προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις αυτό το Black Friday, ενώ η Oculus εφαρμογή σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των αμερικάνικων charts των App Store και Google Play αυτά τα Χριστούγεννα, πράγμα που υποδηλώνει πως πολλοί φέτος βρήκαν κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους VR headsets.

Οι φήμες, λοιπόν, για το επερχόμενο AR/VR headset της Apple φουντώνουν ξανά. Όπως αφήνει να εννοηθεί και η εν λόγω κίνηση, ο αμερικανικός κολοσσός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κυκλοφορία του.

Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε εικόνες από τον σχεδιαστή Ian Zelbo, που κατάφερε να συνθέσει την πιο ακριβή απεικόνιση του νέου headset έως σήμερα, ενώ σας ενημερώσαμε και για τις προβλέψεις ενός κορυφαίου αναλυτή, ο οποίος πιστεύει πως το AR θα αντικαταστήσει το iPhone μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.