Η CES 2022 θα γίνει κανονικά και μάλιστα με φυσική παρουσία

Επιμένει η διοργανώτρια εταιρία, παρά τις αποχωρήσεις
24 Δεκεμβρίου 2021 16:21
Η CES 2022 θα γίνει κανονικά και μάλιστα με φυσική παρουσία

Η CES είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τεχνολογίας που διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο και πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί πλήρως ψηφιακά, εξαιτίας της πανδημίας .

Όντας πλέον αντιμέτωπη με νέα δεδομένα, η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών είχε ανακοινώσει αρχικά πως η CES 2022 θα πραγματοποιηθεί κανονικά φέτος και μάλιστα με φυσική παρουσία. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, τεράστιες εταιρίες όπως οι Intel, Google και Lenovo ανακοίνωσαν πως δεν θα μετέχουν με φυσική παρουσίαση.

Οι διοργανωτές, λοιπόν, αναγκάστηκαν να προβούν σε δηλώσεις, τονίζοντας πως παρά τις αποχωρήσεις, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Πάνω από 2200 εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετέχουν αυτοπροσώπως στην CES 2022 στο Λας Βέγκας. Προτεραιότητά μας παραμένει η σύγκληση της tech βιομηχανίας και η παροχή σε όσους δεν μπορούν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία, η δυνατότητα να βιώσουν τη μαγεία της CES ψηφιακά.

Η CES 2022 θα προσφέρει την ευκαιρία σε εταιρίες απ’ όλο τον κόσμο, μεγάλες και μικρές, να λανσάρουν προϊόντα, να δημιουργήσουν brands και να κάνουν συνεργασίες.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η CES 2022 θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα. Επομένως, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου μέχρι το Σάββατο 8 Ιανουαρίου για πλήρης κάλυψη όλων όσων θα συμβούν στο Λας Βέγκας.

Tags: