Αναβάλλεται ξανά η μεγάλη One UI 4 αναβάθμιση για τα Samsung smartphones

Παρόλο που κυκλοφορεί ήδη για μερικές συσκευές
23 Δεκεμβρίου 2021 13:55
Αναβάλλεται ξανά η μεγάλη One UI 4 αναβάθμιση για τα Samsung smartphones

Κακά μαντάτα επιφύλασσε η Samsung για τους κατόχους των Android smartphones της, αφού η διάθεση της μεγάλης One UI 4 ενημέρωσης αναβάλλεται προσωρινά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, είναι η δεύτερη φορά που η Samsung αντιμετωπίζει προβλήματα με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της, η οποία έχει έρθει ήδη μαζί με το Android 12, στα Galaxy S21, Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3 Συγκεκριμένα, παρά τις αλλαγές και τις διορθώσεις που έκανε η εταιρία, ορισμένοι κάτοχοι των προαναφερθέντων συσκευών που εγκατέστησαν ήδη την ενημέρωση ανέφεραν σημαντικά προβλήματα. Έτσι, η Samsung αναγκάστηκε να παγώσει τώρα την ενημέρωση για όλα τα smartphones, αναβάλλοντας προσωρινά την κυκλοφορία για όσους δεν έκαναν ήδη τη μετάβαση, καθώς και για τις συσκευές που ήταν προγραμματισμένο να λάβουν μελλοντικά το update.

Μάλιστα, μέσα από τα επίσημα forums της, η εταιρία επισήμανε:

Έπειτα από την ενημέρωση στο Android 12 και το One UI 4, ένα πρόβλημα εντοπίστηκε σε πολύ λίγες συσκευές, εξαιτίας μιας ασυμβατότητας με τα συστήματα του Google Play. Επομένως, η ενημέρωση μπήκε "στον πάγο" για λίγο.

Η Google έχει αναλάβει δράση για να αναλύσει τι συμβαίνει. Όταν ολοκληρωθούν οι ενέργειές της, η One UI 4 ενημέρωση θα ξεκινήσει να διανέμεται ξανά. Δουλεύουμε σκληρά για να κυκλοφορήσουμε τη νέα έκδοση του One UI όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νέο χρονικό πλαίσιο για την εκ νέου κυκλοφορία του One UI 4 και όπως φαίνεται, λοιπόν, οι κάτοχοι Samsung smartphones θα πρέπει να οπλιστείτε με λίγη περισσότερη υπομονή, μέχρι να καταφθάσει η μεγάλη ενημέρωση λογισμικού για τις συσκευές σας. Μέχρι τότε, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις διάφορες αλλαγές που θα φέρει μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.