Η Honor ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των foldable smartphones με το Magic V

Η πρώτη πρόταση της εταιρίας στην κατηγορία
23 Δεκεμβρίου 2021 12:59
Η Honor ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των foldable smartphones με το Magic V

Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η Honor αποκάλυψε και επίσημα το Magic V. Πρόκειται για το πρώτο foldable smartphone της εταιρίας, η οποία ετοιμάζεται με αυτό να μπει και στην εν λόγω κατηγορία.

Μάλιστα, η Honor χαρακτηρίζει τη συσκευή ως flagship, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε τεχνολογίες και χαρακτηριστικά αιχμής.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση, η οποία περιλαμβάνει και μια πρώτη teaser εικόνα του smartphone.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες για το Magic V, αφού δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε η ημερομηνία αποκάλυψής του. Επομένως, θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμη υπομονή για λεπτομέρειες όπως η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Το μόνο που αξίζει να ληφθεί υπόψη είναι μια φήμη από το μέσο The Elec, η οποία ισχυρίζεται πως το foldable smartphone της Honor θα έχει εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη 8.03 ιντσών και εξωτερική οθόνη 6.45 ιντσών. Αυτό σημαίνει πως το Magic V θα μοιάζει περισσότερο με τη Galaxy Fold σειρά της Samsung, παρά με τη Galaxy Flip.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως η Honor ήταν μέχρι πρότινος θυγατρική της Huawei, η οποία με τη σειρά της είχε κυκλοφορήσει και αυτή foldable smartphones, όπως το Mate X2.