Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε σε Tesla που πήγαινε στον «Αυτόματο Πιλότο»

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία
20 Δεκεμβρίου 2021 12:33
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε σε Tesla που πήγαινε στον «Αυτόματο Πιλότο»

Μια μητέρα στην Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως φαίνεται, μάλλον έκανε την πρώτη γέννα παγκοσμίως σε Tesla. Συγκεκριμένα, το νεογέννητο ήρθε στον κόσμο όσο η έγκυος καθόταν στην μπροστινή θέση του έξυπνου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε αυτόνομα προς το κοντινότερο νοσοκομείο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Philadelphia Inquirer, η πρωτόγνωρη γέννα έλαβε χώρα φέτος τον Σεπτέμβριο, όταν η 33χρόνη Yiran Sherry και ο 34χρόνος σύζυγός της, Keating Sherry, πήγαιναν τον τριών χρόνων γιό τους στα προνήπια.

Ξαφνικά, τα νερά της Yiran έσπασαν, όσο η οικογένεια ήταν κολλημένη στην κίνηση. Με τις συσπάσεις να αυξάνονται ραγδαία, λοιπόν, και τα μπροστινά αυτοκίνητα να κινούνται ελάχιστα, το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι δεν θα τα κατάφερνε εγκαίρως.

Ο Keating έβαλε το Tesla στη λειτουργία του «Αυτόματου Πιλότου», δίνοντας ως κατεύθυνσης στο σύστημα πλοήγησης το κοντινότερο νοσοκομείο, το οποίο απείχε θεωρητικά 20 λεπτά. Στη συνέχεια ακουμπούσε με το ένα χέρι απαλά στο τιμόνι του αυτοκινήτου, καθώς φρόντιζε τη γυναίκα του.

Μάλιστα, ο Keating  δήλωσε:

Μου έσφιγγε το χέρι σε σημείο που νόμιζα ότι θα μου το σπάσει. Εγώ της επαναλάμβανα: 'Yiran, εντάξει, συγκεντρώσου στις αναπνοές σου'. Βέβαια, αυτό ήταν συμβουλή και για μένα, αφού η αδρεναλίνη μου ανέβαινε.

Η Yiran τόνισε ότι η απόφαση για το αν θα προσπαθήσει να περιμένει μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο ήταν οδυνηρή. Ωστόσο, ανέφερε, ότι κοίταζε συνεχώς την εκτιμώμενη ώρα άφιξής τους στην οθόνη του Tesla και έβλεπε ότι με το ζόρι κουνιόντουσαν.

Τελικά, η 33χρόνη γέννησε την κόρη της ακριβώς όσο έφταναν στο νοσοκομείο, και οι νοσοκόμες έκοψαν τον ομφάλιο λώρο του μωρού πάνω από το μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. 

Μόλις έφτασαν, η Yiran αποκάλυψε ότι νοσοκόμες συνέχιζαν να έρχονται στο δωμάτιό της για να δουν το "μωρό του Tesla".

Το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του Maeve Lily, αφού σκέφτηκε για λίγο το όνομα Tess, ως φόρο τιμής στην εταιρία του Elon Musk. Κλείνοντας, ο Keating ευχαρίστησε τους «ιδιοφυείς» μηχανικούς της εταιρίας για το λογισμικό αυτόνομης οδήγησης που έχουν αναπτύξει.

Tags: