Το TikTok ανεβάζει την ποιότητα των βίντεο και φέρνει νέα εργαλεία επεξεργασίας

Καταφθάνει η νέα ενημέρωση της εφαρμογής
17 Δεκεμβρίου 2021 13:58
Το TikTok ανεβάζει την ποιότητα των βίντεο και φέρνει νέα εργαλεία επεξεργασίας

Η ομάδα του TikTok συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να φέρνει νέες δυνατότητες και λειτουργίες στην social media πλατφόρμα, ανακοινώνοντας μια νέα ενημέρωση της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, η σημαντικότερη αναβάθμιση που καταφθάνει αφορά την ποιότητα των βίντεο, αφού πλέον επιτρέπονται τα uploads μέχρι και σε 1080p ανάλυση. Η αλλαγή αυτή γίνεται σταδιακά διαθέσιμη στις διάφορες χώρε παγκοσμίως και το μόνο που έχετε να κάνετε για να την εκμεταλλευτείτε και να ανεβάζετε βίντεο υψηλότερης ευκρινείας, είναι να ενεργοποιήσετε τη σχετική επιλογή μέσα από την ειδική σελίδα των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Πέρα από τα 1080p uploads, το TikTok θέλει να κάνει συνολικά τα βίντεο όλων των χρηστών να δείχνουν καλύτερα και έτσι πρόσθεσε τη νέα λειτουργία Visual Enhancement. Πρόκειται για ένα κουμπί, το οποίο με έναν κλικ θα βελτιώνει το exposure, τον φωτισμό στα βίντεο που γυρίστηκαν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και τα χρώματα, με ειδικό αλγόριθμο για αυτόματο color correction. Αφού γυρίσετε ένα βίντεο, θα μπορείτε να το βελτιώσετε αυτόματα πατώντας το σχετικό κουμπί και αν δε σας αρέσουν οι αλλαγές θα υπάρχει φυσικά η δυνατότητα αναίρεσης.

Ακόμη, προσθήκες έγιναν και στα περίφημα εργαλεία επεξεργασίας που έκαναν εξ αρχής την social media πλατφόρμα να απογειωθεί σε δημοφιλία. Συγκεκριμένα, το Green Screen εφέ υποστηρίζει πλέον περιεχόμενο από την πλατφόρμα του Giphy. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GIFs από την τεράστια βιβλιοθήκη της πλατφόρμας, τα οποία θα λειτουργούν ως background για το βίντεο που γυρνάτε.

Τέλος, και τα εφέ μουσικής και φωνών έχουν εμπλουτιστεί, με το TikTok να σας αφήνει πλέον να μετατρέψετε τη φωνή σας σε νιαούρισμα γάτας ή σε φλάουτο.

Tags: