Το Huawei P50 Pocket είναι το νέο κομψό foldable smartphone της εταιρίας

Με κυκλική οθόνη στο εξωτερικό του
16 Δεκεμβρίου 2021 17:36
Το Huawei P50 Pocket είναι το νέο κομψό foldable smartphone της εταιρίας

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της Huawei στην κινεζική social media πλατφόρμα Weibo, η εταιρία ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά ένα νέο foldable smartphone. Ο λόγος γίνεται για το Huawei P50 Pocket.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, όπως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά ο σχεδιασμός του μοιάζει με τις Z Flip συσκευές της Samsung.

Στο εξωτερικό συναντάμε δύο "κύκλους", όπως ακριβώς και στο κανονικό P50. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση ο ένας είναι αφιερωμένος στο σύστημα των καμερών και ο άλλος είναι εξωτερική οθόνη, για selfie φωτογραφίες, γρήγορη πρόσβαση σε ειδοποιήσεις, καθώς και άλλες λειτουργίες χωρίς να ανοιγοκλείνετε τη συσκευή.

Για το ξεκλείδωμα χρησιμοποιείται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πλάι, ενώ έμφαση φαίνεται πως έχει δοθεί γενικότερα στον εξωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος ξεχωρίζει χάρη σε ένα ασυνήθιστο texture. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Engadget China, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε ασημί και χρυσό χρώμα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν το P50 Pocket θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, αφού και η νέα ναυαρχίδα της Huawei για την ώρα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο της εκτός Κίνας. Ωστόσο, θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.