Η νέα τηλεόραση της LG έχει ροδάκια και μπαταρία για να βλέπετε παντού στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρόταση από την εταιρία
14 Δεκεμβρίου 2021 16:16
Η νέα τηλεόραση της LG έχει ροδάκια και μπαταρία για να βλέπετε παντού στο σπίτι

Μπορεί η CES 2022 να απέχει μεριές εβδομάδες ακόμη, αλλά οι ανακοινώσεις ιδιαίτερων προϊόντων τεχνολογίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο πλαίσιο αυτό, η LG αποκάλυψε μια νέα αρκετά ασυνήθιστη τηλεόραση που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Ο λόγος γίνεται για την LG StanbyME, μια τηλεόραση 27 ιντσών, η οποία όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά της μπορεί να στέκεται πάντα δίπλα σας. Ναι, το νέο αυτό μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα καλώδιο, αφού έρχεται εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία και μπορεί να μετακινηθεί πανεύκολα χάρη στη βάση του, η οποία διαθέτει ροδάκια.

Όσον αφορά τη βάση τώρα, αυτή έχει προσαρμοζόμενο ύψος, με το πάνελ αυτό καθ’ αυτό να κρέμεται από ένα μπράτσο που επιτρέπει την προσαρμογή προς όλες πρακτικά τις κατευθύνσεις. Από την άλλη, η ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί να χαρίσει τρεις ώρες αυτονομία έπειτα από μια πλήρης φόρτιση. Επομένως, η προβολή μιας ταινίας δεν είναι και τόσο δύσκολο εγχείρημα, εκτός και αν σκοπεύετε να κάνετε μαραθώνιο Harry Potter, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε φυσικά τη δυνατότητα να συνεχίσετε την προβολή, όσο η τηλεόραση φορτίζει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η StanbyME είναι συγχρόνως και touchscreen, προσφέροντας streaming εφαρμογές όπως Netflix, Amazon Prime Video και YouTube, διαθέτει NFC για mirroring της οθόνης του κινητού σας, ενώ προσφέρει φυσικά και HDMI θύρα για σύνδεση εξωτερικών συσκευών.

Για την ώρα η LG δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η ανάλυση, οι HDR δυνατότητες κ.α. Συγχρόνως, άγνωστη παραμένει και η τιμή, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Tags: