Sponsored By Huawei

Το Huaweistore.gr είναι εδώ με προσφορές και δωρεάν μεταφορικά

Όλα τα προϊόντα της HUAWEI σε ένα μέρος
14 Δεκεμβρίου 2021 20:00
Το Huaweistore.gr είναι εδώ με προσφορές και δωρεάν μεταφορικά

Το Huaweistore.gr ήρθε στη ζωή μας και πρόκειται για ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της HUAWEI με ένα κλικ. Η εμπειρία αγορών είναι επικεντρωμένη στο χρήστη, με το site να είναι responsive τόσο σε desktop όσο και σε κινητό. Ο διαχωρισμός των προϊόντων και το design είναι ξεκάθαρα και ο χρήστης μπορεί να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει και να το προσθέσει στο καλάθι του, ενώ και το checkout λειτουργεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Στο Huaweistore.gr μπορείτε να βρείτε laptops, tablets, smartphones, ακουστικά, smartwatches, routers, ακόμα και οθόνες. Για να αποκτήσει και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, η HUAWEI προσφέρει τη δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις, ενώ και τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Η παράδοση γίνεται εντός δύο ημερών και σύντομα θα προστεθούν και δυνατότητες όπως η έκδοση τιμολογίων. Επιπλέον, το Huaweistore.gr θα προσφέρει προϊόντα κατ’ αποκλειστικότητα, όπως το MateBook 14 με 11ης γενιάς i5, 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου μόνο €799.

Tο Huaweistore.gr ενόψει των εορτών προσφέρει ένα κουπόνι €20 για τις αγορές σας με κάθε εγγραφή στο newsletter, ενώ με κάθε αγορά άνω των €500 έχετε δώρο 10% με τον κωδικό WELCOME10 έως και τις 16/12/21. Θα ακολουθήσουν και άλλες μοναδικές προσφορές οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Tags: