TikTok: Τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές το 2021

Η social media πλατφόρμα κάνει τον απολογισμό
14 Δεκεμβρίου 2021 11:13
TikTok: Τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες προβολές το 2021

Μετά το Reddit και το Spotify, το TikTok έρχεται και αυτό με τη σειρά του να κάνει τον απολογισμό του για τη χρονιά, αποκαλύπτοντας τώρα τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που σημείωσαν την μεγαλύτερη επιτυχία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το 2021.

Αναλυτικότερα, πάνω από 430 τραγούδια ξεπέρασαν τις 1 δισεκατομμύριο βίντεο προβολές στην πλατφόρμα φέτος, δηλαδή τρεις φορές περισσότερα σε σύγκριση με πέρυσι. Μερικά από τα δημοφιλέστερα κομμάτια στο TikTok συγκέντρωσαν πάνω από 20 δισεκατομμύρια προβολές χάρη στα βίντεο των χρηστών που τα χρησιμοποιήσαν για τις δημιουργίες τους.

Στην κορυφή του TikTok βρίσκεται για δεύτερη χρονιά η Megan Thee Stallion, με την Doja Cat να ακολουθεί, ενώ την τριάδα κλείνει ο ραππερ Popp Hunna. Περνώντας στα πιο επιτυχημένα τραγούδια, στην κορυφή των charts βρίσκεται το “Astronaut in the Ocean” του Masked Wolf, με το Beggin’” των Maneskin να ακολουθεί δεύτερο και την τριάδα να ολοκληρώνει το “Adderall (Corvette Corvette)” του Popp Hunna.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα charts, ενώ για ακόμη περισσότερα μπορείτε να βρείτε την σχετική δημοσίευση της πλατφόρμας πατώντας εδώ.

Τα κορυφαία τραγούδια παγκοσμίως σύμφωνα με τις προβολές τους στο TikTok για το 2021:

Οι πιο επιτυχημένοι μουσικοί στο TikTok για το 2021:

Τα δημοφιλέστερα τραγούδια ανά χώρα σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok:

*Σημείωση: Μπορείτε να ανοίξετε την εικόνα σε νέα καρτέλα για να δείτε με περισσότερη ευκολία το δημοφιλέστερο κομμάτι στην κάθε χώρα.