Πλέον μπορείτε να σερφάρετε σε ιστοσελίδες απευθείας από το Apple Watch  

Μιας και δεν υπάρχει Safari στο smartwatch της Apple

Πλέον μπορείτε να σερφάρετε σε ιστοσελίδες απευθείας από το Apple Watch

Μία εφαρμογή που λείπει από το Apple Watch της Apple είναι το Safari. Πολλοί χρήστες θέλουν εδώ και χρόνια να σερφάρουν μέσα από το smartwatch της εταιρίας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν απαραίτητα το κινητό τους τηλέφωνο. Ο μBrowser θέλει να κάνει αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή από την Arno Appenzeller και σας επιτρέπει να σερφάρετε στο ίντερνετ απευθείας από το Apple Watch σας και μάλιστα, δουλεύει σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι εικόνες σε ορισμένες σελίδες δεν φορτώνονται γρήγορα και μερικές φορές δεν φορτώνονται καθόλου, αλλά ίσως αυτό διορθωθεί σε μελλοντικό update.

Το μBrowser είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ή να εισάγετε μια διεύθυνση URL απευθείας στο ρολόι, αλλά αν χρησιμοποιείτε παράλληλα και το companion app στο iPhone μπορείτε άμεσα να προσθέσετε τις αγαπημένες σας σελίδες. Τέλος, όταν πατήσετε σε κάποιο site θα σας βγάλει μια επιλογή για να επιβεβαιώσετε, καθώς όπως λέει η εταιρία είναι απαραίτητη από την Apple. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το app δε συλλέγει καθόλου τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το μBrowser πατώντας εδώ.