Οι Megadeth δημιούργησαν το δικό τους κρυπτονόμισμα, αλλά ποιος θα το αγοράσει;

Crypto sells but who's buyin' ?
03 Δεκεμβρίου 2021 11:17
Οι Megadeth δημιούργησαν το δικό τους κρυπτονόμισμα, αλλά ποιος θα το αγοράσει;

Ζούμε στην εποχή που τα NFTs και τα κρυπτονομίσματα αποτελούν τα μεγαλύτερα trends στον χώρο της τεχνολογίας. Ήταν επομένως θέμα χρόνου να δούμε μια μπάντα να ασχολείται με αυτόν τον τομέα, πόσο μάλλον μια του thrash metal είδους. 

Υποδεχθείτε το Megadeth Coin

Οι θρυλικοί Megadeth ανακοίνωσαν το δικό τους κρυπτονόμισμα, το επονομαζόμενο Megadeth Coin. Όπως αναφέρει η μπάντα εάν κάποιος συναλάσσεται ή πραγματοποιεί αγορές με το $MEGA, θα αποκτά πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και ειδικά προνόμια. 

Όσοι μάλιστα είναι μέλη του Cyber Army, του επίσημου fan club των Megadeth, και έχουν στα ψηφιακά πορτοφόλια τους το $MEGA θα αποκτούν επιπλέον προσφορές και αποκλειστικό περιεχόμενο, ενώ θα τους δοθούν ήδη μερικά Megadeth Coins δωρεάν. 

 

Ενημερωτικά οι Megadeth ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του διαδόχου του άμπουμ "Dystopia" (2016), το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022

Τον περασμένο Απρίλιο η θρυλική metal μπάντα του Dave Mustaine είχε καταφέρει να πουλήσει το πρώτο της NFT, ένα "Megadeth Genesis token" με τη μασκότ της μπάντας τον Vic Rattlehead, για $18.000 δολάρια