Η Apple ετοιμάζει ολοκαίνουργιο iPhone SE για το 2022;

Το πιο προσιτό iPhone της αγοράς ανανεώνεται!
01 Δεκεμβρίου 2021 11:36
Η Apple ετοιμάζει ολοκαίνουργιο iPhone SE για το 2022;

Όπως φαίνεται, η Apple έχει στα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα τρίτης γενιάς iPhone SE μέσα στο 2022. Πρόκειται για το οικονομικότερο iPhone μοντέλο της εταιρίας, το οποίο παρόλο που δεν έχει τον ίδιο σχεδιασμό με τις ναυαρχίδες, φέρνει τα περισσότερα software και hardware χαρακτηριστικά τους, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα προσιτό.

Συγκεκριμένα, μια νέα αναφορά από την ερευνητική εταιρία TrendForce επισημαίνει πως η Apple ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια έκδοση του οικονομικότερού της iPhone, η οποία θα έχει μάλιστα και 5G. Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω αναφορά, η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί μάλλον μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 και η Apple προβλέπεται πως θα πουλήσει από 25 μέχρι και 30 εκατομμύρια iPhone SE 3ης γενιάς εντός του έτους.

Στόχος της Apple είναι να καθιερωθεί για τα καλά στην κατηγορία των mid-range 5G smartphones, όπου κυριαρχούν αυτή τη στιγμή οι προτάσεις της Android πλευράς. Φυσικά, η πιο οικονομική αυτή πρόταση θα πλαισιώσει τα τέσσερα νέα μοντέλα της επερχόμενης σειράς iPhone 14 που αναμένονται μέσα στο δεύτερο μισό του 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις πληροφορίες για το νέο iPhone SE, η αναφορά περιλαμβάνει και μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τα iPhone 13. Συγκεκριμένα, η επιτυχία της νέας σειράς ήταν τέτοια που βοήθησε την Apple να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, όσον αφορά τον συνολικό αριθμό smartphones που παράγονται.

Αναλυτικότερα, χάρη στα τέσσερα μοντέλα της iPhone 13 σειράς, η συνολική παραγωγή iPhone αυξήθηκε σε 51.5 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο του 2021, αύξηση δηλαδή 22.6% σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Η Samsung παρέμεινε, ωστόσο, στην κορυφή όσον αφορά τη συνολική παραγωγή για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Tags: