Το Spotify προσφέρει lyrics σε πραγματικό χρόνο σε όλο τον κόσμο

Δείτε πώς θα έχετε πρόσβαση
19 Νοεμβρίου 2021 10:14
Το Spotify προσφέρει lyrics σε πραγματικό χρόνο σε όλο τον κόσμο

Τα lyrics του Spotify ήταν έως τώρα διαθέσιμα σε λίγες χώρες, πλέον όμως όλοι οι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση στους στίχους των τραγουδιών, είτε πρόκειται για free χρήστες είτε για επί πληρωμή συνδρομητές.

Οι στίχοι προσφέρονται από την Musixmatch και περιλαμβάνουν πάνω από 8 εκατομμύρια τίτλους, ενώ θα είναι διαθέσιμοι σε κάθε πλατφόρμα που υπάρχει εφαρμογή Spotify. Αυτό συμπεριλαμβάνει τις Android και iOS συσκευές, το desktop, τις gaming κονσόλες και τις smart TVs. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να μοιραστούν τα lyrics στα social media.

Στη mobile εφαρμογή του Spotify, επιλέξτε το “Now Playing View” του τραγουδιού και κάντε swipe up από το κάτω μέρος της οθόνης για να δείτε τους στίχους σε πραγματικό χρόνο.

Από την desktop εφαρμογή, επιλέξτε την “Now Playing” μπάρα και επιλέξτε το εικονίδιο του μικροφώνου όσο αναπαράγεται το τραγούδι.

Στην εφαρμογή Spotify για τηλεοράσεις, επιλέξτε το “Now Playing View” του τραγουδιού και στα δεξιά θα βρείτε το “lyrics button” το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να εμφανίζονται οι στίχοι.

Tags: