Ding Ding! Ο εκνευριστικός Crazy Frog επιστρέφει στο YouTube το Δεκέμβριο

Ελπίζει να κερδίσει και το TikTok
18 Νοεμβρίου 2021 10:20
Ding Ding! Ο εκνευριστικός Crazy Frog επιστρέφει στο YouTube το Δεκέμβριο

Ο βάτραχος-φαινόμενο που καβαλάει τη φανταστική μοτοσυκλέτα του κάνοντας ο ίδιος τους ήχους της μηχανής, έχει συγκεντρώσει 3.1 δισεκατομμύρια views με το video Axel F του 2009, ενώ είναι το 19ο πιο δημοφιλές video στην ιστορία του YouTube. Τώρα, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στο YouTube στις 10 Δεκεμβρίου με μία μίξη από hits εμπνευσμένα από τα trends του TikTok.

Την απόφαση για την επαναφορά του την πήρε ο Wolfgang Boss, Πρόεδρος A&R της Sony Music ο οποίος έχει παράγει και κατέχει όλη τη μουσική του Crazy Frog υπό τη δισκογραφική Mach 1. Το μουσικό κομμάτι βασίστηκε στο ringtone του Crazy Frog το οποίο είχε κατακτήσει την κορυφή το 2005.

Όταν ξεκινήσαμε το Crazy Frog δεν υπήρχε το TikTok. Αλλά τώρα το TikTok είναι πολύ σημαντικό. Είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα για να μοιράζεται ο κόσμος νέα μουσική και αστεία πράγματα συνοδευόμενα από μουσική.

Για όσους δε γνωρίζουν, το αρχικό Axel F Crazy Frog video προκάλεσε αντιδράσεις, εμφανίζοντας τα γεννητικά όργανα του πλάσματος και καταλήγοντας σε ban στις ΗΠΑ μέχρι που αφαιρέθηκαν με edit.

Αυτή τη φορά το νέο video θα έχει τον Crazy Frog όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, με πέος. Αλλά θα έχουμε και μία λογοκριμένη εκδοχή ξανά επειδή τα αμερικανικά media δε θα δείξουν την original εκδοχή.