Το YouTube ακύρωσε οριστικά το Rewind 

Μετά το “κράξιμο” τόσων ετών

Το YouTube ακύρωσε οριστικά το Rewind

Το YouTube ξεκίνησε το Rewind – ένα video στο τέλος κάθε χρονιάς με την ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων – το 2010, είδε όμως να χάνει την αίγλη του από το 2018 όταν έγινε το πιο disliked video στην ιστορία. Από τότε τα πράγματα δεν έχουν πάει καλύτερα και το 2020 με την πανδημία και τις κοινωνικές αναταραχές, αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει το Rewind της χρονιάς.

Τώρα, αποφάσισε να παρατήσει το Rewind οριστικά. Επιμένει πως η απόφαση δεν πάρθηκε λόγω της χαμηλής δημοφιλίας αλλά λόγω του γεγονότος πως το YouTube είναι τόσο μεγάλο που δεν είναι πρακτικό να γίνεται μία περίληψη του site σε ένα ετήσιο video.

Αντιθέτως, το YouTube θα “ανακατευθύνει την ενέργειά του στο να τιμήσει τους δημιουργούς και τα trends που αποτελούν το YouTube, με ένα νέο είδος αναβαθμισμένης εμπειρίας”, χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο όμως για ετήσιες trend λίστες, shows με βραβεία, μία μυστηριώδη “εμπειρία αλληλεπίδρασης”, ενώ μεγάλοι creators όπως οι MrBeast και Slayy Point θα παράγουν videos για το τέλος της χρονιάς και θα τα προωθήσουν μέσω social media.

1 σχολιο(α)