Πλέον μπορείτε να αξιολογήσετε τις εφαρμογές της Apple στο App Store

Δείξτε τους πώς αισθάνεστε για αυτές
30 Σεπτεμβρίου 2021 09:27
Πλέον μπορείτε να αξιολογήσετε τις εφαρμογές της Apple στο App Store

Ενώ το App Store πρόσφερε τη δυνατότητα να αξιολογείτε εφαρμογές τρίτων, οι εφαρμογές της Apple ήταν στο απυρόβλητο. Πλέον η Apple αποφάσισε να εξισώσει και τις δικές της εφαρμογές με τις υπόλοιπες και σιωπηλά, χωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση, επιτρέπει την αξιολόγηση του δικού της software.

Όπως αναφέρει το 9to5Mac, ο αριθμός των reviews είναι φυσικά μικρός σε σχέση με όλες τις εφαρμογές τρίτων που αξιολογούνται εδώ και χρόνια όπως το Gmail ή το Google Maps. Αν θέλετε λοιπόν να ισορροπήσετε τα πράγματα και να αξιολογήσετε το Mail ή το Maps της Apple, μπορείτε πλέον να το κάνετε.

Όπως ίσως να περιμένατε, οι βαθμολογίες των εφαρμογών της Apple είναι σχετικά χαμηλές, με τα Podcasts, το Translate, το Apple News και τα Maps να έχουν τη χαμηλότερη, ενώ τα πιο συνηθισμένα παράπονα των χρηστών αναφέρουν τεχνικά προβλήματα. Μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες της Apple, το Apple Music, μετράει περίπου 300 reviews και μέση βαθμολογία 3.7. Καμία εφαρμογή της Apple δεν πλησιάζει τα 5 αστέρια, με το Voice Memos να είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η πλατφόρμα με 4 αστέρια.