Ο Elon Musk χώρισε με την Grimes και το internet αντιδρά

Τα memes είναι πολλά
25 Σεπτεμβρίου 2021 09:52
Ο Elon Musk χώρισε με την Grimes και το internet αντιδρά

Ο Elon Musk και η Grimes (Claire Boucher) είναι πλέον “ημι-χωρισμένοι” μετά από 3 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με τον ιδρυτή της SpaceX, ο οποίος αποκάλυψε στο Page Six πως οι δυο τους θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μαζί τον ενός έτους γιο τους ονόματι X Æ A-Xii. Ωστόσο η εργασία τους η οποία τους αναγκάζει να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της χώρας, τους οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Είμαστε ημι-χωρισμένοι αλλά ακόμα αγαπάμε ο ένας τον άλλον, βλεπόμαστε συχνά και τα πάμε καλά. Φταίει περισσότερο η δουλειά μου στην SpaceX και στην Tesla που απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Texas ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δική της δουλειά είναι κυρίως στο Los Angeles.

Ο Musk ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την Καναδή συγγραφέα Justine Wilson με την οποία απέκτησε πέντε γιους, ενώ παντρεύτηκε και δύο φορές με την ηθοποιό από το Westworld, Talulah Riley.

Musk και Grimes θεωρούνταν αν όχι αταίριαστο, τουλάχιστον αντισυμβατικό ζευγάρι και το γεγονός του χωρισμού του Musk έγινε γρήγορα viral πυροδοτώντας έναν καταιγισμό από αστείες αντιδράσεις και memes στο Twitter.

Tags: