Sponsored By Huawei

Το νέο MatePad 11 είναι ο "ελβετικός σουγιάς" της Huawei

Ένα πολυεργαλείο για κάθε περίπτωση
23 Σεπτεμβρίου 2021 11:00
Το νέο MatePad 11 είναι ο "ελβετικός σουγιάς" της Huawei

Το νέο HUAWEI MatePad 11 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και πρόκειται για ένα tablet-πολυεργαλείο το οποίο σκοπεύει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μίας ευρείας γκάμας χρηστών, από μαθητές και φοιτητές μέχρι επαγγελματίες και αυτούς που απλά θέλουν να καταναλώνουν περιεχόμενο.

Κλειδί για την πολυχρηστικότητα του tablet είναι η συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία Multi-sceen Collaboration επιτρέπει στο tablet να αλληλεπιδρά με υπολογιστές με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί κάποιος στο γραφείο για παράδειγμα απλά να μεταφέρει την επιφάνεια εργασίας του στη μεγαλύτερη οθόνη του υπολογιστή μέσω της λειτουργίας Extend Mode. Με τη λειτουργία Mirror μπορείτε να προβάλλετε την οθόνη του υπολογιστή στο tablet και να μπορέσετε με άνεση και ακρίβεια να σχεδιάσετε πάνω σε αυτήν χρησιμοποιώντας το M-Pencil. Το Collaborate Mode επιτρέπει την αλληλεπίδραση του MatePad 11 με άλλα λογισμικά όπως τα Windows. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα αρχεία σας σε ένα βολικό και εύκολο στη μεταφορά tablet των 11 ιντσών και να εργαστείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μεταφέροντας κείμενο, εικόνες και έγγραφα με ένα απλό drag&drop. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η επιλογή ασύρματης σύνδεσης πληκτρολογίου και ποντικιού για να μετατρέψετε το MatePad 11 σε laptop.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το tablet ξεχωρίζει για την εξαιρετική του οθόνη. Στις 10.95 ίντσες προσφέρει 16:10 ultra-wide αναλογία με 86% screen-to-body αναλογία και 7mm bezels. Το δυνατό χαρτί της οθόνης είναι τα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης, προσφέροντας μία ομαλή εμπειρία θέασης είτε διαβάζετε κείμενο είτε παίζετε παιχνίδια. Προσφέρει επίσης πλούσια παλέτα χρωμάτων DCI-P3, ενώ έχει βραβευτεί με τα TUV Rheiland Low Blue Light και TUV Rheiland Flicker Free πιστοποιητικά, για να είστε σίγουροι πως τα μάτια σας προστατεύονται ακόμα κι αν το χρησιμοποιείτε πολλές ώρες.

Μιλώντας για πολλές ώρες χρήσης, το tablet δε θα απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα αφού με μπαταρία 7.250mAh, μπορείτε να βασιστείτε πάνω του για εργασία ή αναπαραγωγή video έως και 12 ώρες.

Η HUAWEI έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον ήχο και εξόπλισε το MatePad 11 με τέσσερα ηχεία και ένα σύστημα προσαρμοσμένο από την Harman Kardon. Και μιας και η απομακρυσμένη εργασία είναι πλέον κάτι σύνηθες, ο χρήστης σίγουρα θα εκτιμήσει την τεχνολογία AI noise cancellation και τον πολυκατευθυντικό εντοπισμό φωνής που διαθέτει το tablet χάρη στα τέσσερα μικρόφωνά του. Έτσι, σε ένα επαγγελματικό meeting ή στην τηλεκπαίδευση, το tablet αποκλείει τον περιβάλλοντα ήχο όπως τον ήχο του πληκτρολογίου ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνεται στη φωνή σας.

Το HarmonyOS του MatePad 11 είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις tablet λειτουργίες, προσφέροντας πολύ οργανωμένη επιφάνεια εργασίας για εύκολη πρόσβαση στις σημαντικές πληροφορίες, ενώ όπως αναφέραμε πιο πάνω η ανοιχτή φύση του, του επιτρέπει να συνδέεται εύκολα με άλλες συσκευές. Η λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει την ταυτόχρονη εμφάνιση έως και τεσσάρων εφαρμογών, ενώ υποστηρίζει και δύο ταυτόχρονα ενεργά παράθυρα (floating windows) για πιο αποτελεσματικό multitasking. Από τον Ιούνιο του 2021 περίπου 4.000 εφαρμογές εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα του App Multiplier με το οποίο εκτελείτε δύο διαφορετικές εργασίες σε μία εφαρμογή, για παράδειγμα να φέρετε μία εφαρμογή αγορών με δύο διαφορετικά προϊόντα στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να τα συγκρίνετε.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το αναβαθμισμένο M-Pencil 2ης γενιάς, το οποίο διαθέτει νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, έχει χαμηλό delay 2ms και υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση για μία ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία γραφής. Με διπλό πάτημα η γραφίδα λειτουργεί και ως γόμα, ενώ με το FreeScript μπορείτε να μετατρέψετε αυτό που γράψατε με τη γραφίδα σε ψηφιακό κείμενο. Τέλος, το Smart Magnetic Keyboard της HUAWEI είναι αυτό που θα σας συντροφεύσει για όλες τις παραγωγικές εργασίες σας στο tablet. Γίνεται pair και φορτίζει αυτόματα, ενώ διαθέτει δύο θέσεις για να στέκεται το tablet. Τα πλήκτρα καλύπτουν απόσταση 1.3mm στο πάτημα προσφέροντας ικανοποιητική αίσθηση για πληκτρολόγηση ακριβείας, ενώ διαθέτουν πάνω από 40 shortcuts για το λογισμικό και για προγράμματα.

Το HUAWEI MatePad 11 δεν απευθύνεται σε αυτόν που θέλει απλά ένα tablet, αλλά στο μαθητή, φοιτητή, επαγγελματία ή ακόμα και γονιό που ψάχνει ένα πολυεργαλείο. Από μόνο του μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις παραδοσιακές χρήσεις tablet στο έπακρο, σε συνδυασμό όμως με τις τεχνολογίες διασύνδεσης και εφαρμογές που διαθέτει μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό εργαλείο για την καθημερινότητά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr

Tags: