Η Samsung φέρνει την "Buy & Try" υπηρεσία της στην Ελλάδα  

Δοκιμάστε συσκευές για ένα μήνα και επιστρέψτε τις

Η Samsung φέρνει την "Buy & Try" υπηρεσία της στην Ελλάδα

Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της Samsung σίγουρα είναι εντυπωσιακά αλλά έχουν μία αξία αγοράς η οποία δεν είναι για όλους και πολλοί είναι διστακτικοί να διαθέσουν τόσα χρήματα για μία συσκευή τη μορφή της οποίας δεν έχουν δοκιμάσει ξανά και δεν είναι σίγουροι αν τους ταιριάζει.

Έτσι, η Samsung θέλει να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες που έχουν ένα ενδιαφέρον για τα Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3, προσφέροντάς τους την επιλογή να τα αγοράσουν κι αν το μετανιώσουν να τα επιστρέψουν παίρνοντας τα λεφτά τους πίσω. Είναι η πρώτη φορά που η Samsung φέρνει την υπηρεσία “Buy & Try” στην Ελλάδα. Τις λεπτομέρειες του προγράμματος μπορείτε να τις βρείτε στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 – Η Samsung Electronics Hellas προσφέρει την ευκαιρία σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την καινοτομία της τρίτης γενιάς των αναδιπλούμενων συσκευών της, Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G, μέσω του προγράμματος “Buy and Try”. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται πρώτη φορά από τη Samsung Electronics Hellas, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής του smartphone έως και 30 ημερολογιακές ημέρες μετά την αγορά του, υπό όρους και προϋποθέσεις.

Με το πρόγραμμα “Buy and Try”, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τις μοναδικές δυνατότητες ενός premium αναδιπλούμενου smartphone της Samsung. Η συσκευή μπορεί να επιστραφεί στο κατάστημα από όπου έγινε η αγορά εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εντός της συσκευασίας της, μαζί με το καλώδιο μεταφοράς USB και εφόσον παραμένει λειτουργική, χωρίς εκδορές ή χτυπήματα και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τα νέα smartphones της σειράς Galaxy Z προσφέρουν μοναδικούς νέους τρόπους εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας. Tο Galaxy Z Flip3 ξεχωρίζει για το στυλ και τον σχεδιασμό του: χωράει ακόμη και στην τσέπη, διαθέτει ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και μια μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος για γρήγορη χρήση εν κινήσει. Παρέχει καλύτερες λήψεις για ακόμα πιο εκπληκτικές selfies, ακόμη και hands-free. Εύκολα μπορεί κάποιος να τραβήξει φωτογραφία γρήγορα ή ακόμα και να καταγράψει ένα βίντεο, απευθείας από την εξωτερική οθόνη, ενώ είναι ιδανικό για hands-free videoκλήσεις. Το Galaxy Z Fold3 είναι ιδανικό για ενισχυμένη παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και gaming. Με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, ενισχυμένη λειτουργία για ταυτόχρονο multitasking, και δυνατότητα για hands-free λήψη φωτογραφιών με επαγγελματικά αποτελέσματα, αποτελεί ένα πανίσχυρο πολύ-εργαλείο.

Το πρόγραμμα “Buy and Try” ισχύει αποκλειστικά για τα Galaxy Z Fold3 ή Z Flip3. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα καταστήματα και συνεργάτες από 20/10/2021 έως και 31/10/2021. Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις της συμμετοχής επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-zfold3-zflip3-buy-and-try/"

Ροη ειδησεων