Ταιριάζει η παλιά θήκη σας στο νέο iPhone 13; 

Εφόσον είναι αμελητέες οι διαφορές με το iPhone 12;

Ταιριάζει η παλιά θήκη σας στο νέο iPhone 13;

Πέρα από μία μετακίνηση της κάτω κάμερας στο iPhone 13, τα νέα τηλέφωνα της Apple φαίνονται πανομοιότυπα με το iPhone 12, με επίπεδες πλευρές και edge-to-edge οθόνη. Αναμενόμενα λοιπόν, πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν πως οι θήκες του iPhone 12 θα ταιριάζουν στο νέο iPhone 13.

Το 9to5Mac έκανε τη σύγκριση των αριθμών και βρήκε πως το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro είναι παχύτερα από το iPhone 12 και iPhone 12 Pro κατά μόλις 0.01 ίντσες (0.254 mm), διαφορά αμελητέα μεν, αρκετή όμως για να μην είναι συμβατές οι παλιές σας θήκες. Ο λόγος είναι το ανασχεδιασμένο και μεγαλύτερο τμήμα που φιλοξενεί τις κάμερες.

Το ίδιο ισχύει και για τα iPhone 13 mini και iPhone 13 Pro Max, το λεγόμενο “camera bump” δε θα ταιριάξει στις θήκες της iPhone 12 σειράς. Επιπλέον, υπάρχει μία ελαφριά αλλαγή στη θέση των πλήκτρων. Ίσως κάποιες θήκες τρίτων κατασκευαστών να μπορούν να αναπληρώσουν τη διαφορά, επειδή μιλάμε όμως για το τμήμα των καμερών καλό είναι να μην εφαρμόζεται παραπάνω πίεση από ότι πρέπει και αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε από το iPhone 12 στο iPhone 13, καλό είναι να παραγγείλετε και μία νέα θήκη από τώρα.

0 σχολια