Το Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC έρχεται Ευρώπη

Μαζί παρουσιάστηκαν και άλλα προϊόντα
16 Σεπτεμβρίου 2021 10:01
Το Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC έρχεται Ευρώπη

Στο event παρουσίασης της Xiaomi, πέρα από τη νέα σειρά τηλεφώνων 11T και το νέο tablet της εταιρίας, υπήρξαν μερικές ακόμη ανακοινώσεις.

Καταρχάς το Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC έρχεται στην Ευρώπη. Η Xiaomi δε συνηθίζει να κυκλοφορεί τις NFC εκδόσεις των smart band της εκτός Κίνας, τώρα όμως σε συνεργασία με την Mastercard, θα προσφέρει στους Ευρωπαίους τη δυνατότητα πληρωμής με το band τους ή να το χρησιμοποιούν γενικότερα αντί για κάρτες, όπως για παράδειγμα στα μέσα συγκοινωνίας.

Μία ακόμα προσθήκη στην NFC έκδοση είναι το μικρόφωνο, για να δίνετε εντολές στην Alexa της Amazon. To Mi Smart Band 6 NFC θα κοστίζει €55.

Η Xiaomi παρουσίασε και ένα mesh wi-fi σύστημα, το Mesh System AX3000, το οποίο περιλαμβάνει δύο συσκευές ικανές να καλύψουν ένα σπίτι 370 τετραγωνικών μέτρων και να εξυπηρετεί έως 254 συσκευές. Χρησιμοποιεί Wi-Fi 6, έχει 2x2 MIMO και η εναλλαγή ανάμεσα στις δύο συσκευές γίνεται απρόσκοπτα, χωρίς να χαθεί η σύνδεση. Το Mesh System AX3000 θα κοστίζει €150.

Τέλος, παρουσιάστηκε το Mi Smart Projector 2, μία πιο προσιτή πρόταση από το Pro μοντέλο. Ο προτζέκτορας προσφέρει 1.920x1080 ανάλυση με το μέγεθος της εικόνας να μεταβάλλεται από 60 ιντσών έως και 120 ιντσών ανάλογα την απόσταση από τον τοίχο. Υπάρχει HDMI θύρα με υποστήριξη Dolby Audio, καθώς και είσοδος 3.5mm.

Στο λογισμικό έχουμε Android TV με φωνητική υποστήριξη Google Assistant, ενώ υπάρχει και USB 2.0 θύρα για αναπαραγωγή από στικάκι. Η τιμή διαμορφώνεται στα €600.