iPad Mini 2021: Έρχεται πλήρως ανασχεδιασμένο, με Touch ID και USB-C θύρα

Το πιο μικρό και φορητό iPad επιστρέφει δριμύτερο
14 Σεπτεμβρίου 2021 20:14
iPad Mini 2021: Έρχεται πλήρως ανασχεδιασμένο, με Touch ID και USB-C θύρα

Επιτέλους μετά από χρόνια στον πάγκο των προϊόντων της Apple, η εταιρία μας συστήνει το νέο iPad Mini 2021, με σχεδιασμό που θυμίζει τις flat άκρες των "Pro" μοντέλων. 

Η 8.3" Liquid Retina οθόνη υποστηρίζει wide color και η peak φωτεινότητά της φτάνει τα 500 nits brightness, με anti reflective coating για να βλέπετε και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ένα χαρακτηριστικό που δανείζεται από το entry level iPad είναι το Touch ID στο power button, ενώ ακόμη ένα είναι πως έρχεται με θύρα USB-C όπως το iPad Pro.

Πανίσχυρο στο μικρό μέγεθός του με 40% γρηγορότερη CPU και 80% ισχυρότερη GPU μπορεί να τρέχει τα πάντα σε multitasking και να παίζει άνετα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. 

Η οπίσθια κάμερα πλέον στεγάζει έναν αισθητήρα 12mp με f1.8 και true tone flash. Πλέον, η εμπρόσθια κάμερα φτάνει τα 12mp με ultra wide φακό και με υποστήριξη Center Stage. Η θέαση βίντεο γίνεται απολαυστικότερη με το νέο σύστημα stereo ηχείων. Επίσης, φέρει υποστήριξη Apple Pencil 2nd gen και 5G στο Cellular μοντέλο. 

Πότε κυκλοφορεί και σε τι τιμή; 

Το νέο iPad Mini 2021 θα κυκλοφορήσει από την επόμενη εβδομάδα στο εξωτερικό ξεκινώντας από τα $499. Αναμένουμε να μάθουμε πληροφορίες για την έλευσή του στην ελληνική αγορά. 

Tags: