Τέλος το "Mi" branding για τις Xiaomi συσκευές

Έρχονται και ανανεωμένα logos
25 Αυγούστου 2021 10:28
Τέλος το "Mi" branding για τις Xiaomi συσκευές

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Xiaomi αποκάλυψε πως εγκαταλείπει το “Mi” branding των συσκευών της και το αντικαθιστά με το Xiaomi στα νέα της προϊόντα.

Ξεκινώντας από το τρίτο τρίμηνο του 2021, η σειρά προϊόντων “Mi” θα μετονομαστεί σε “Xiaomi”. Η αλλαγή αυτή θα ενοποιήσει την παγκόσμια παρουσία του brand και θα κλείσει το κενό αντίληψης μεταξύ του brand και των προϊόντων του. Η αλλαγή μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές.

Με την εισαγωγή της νέας ταυτότητας του brand, δύο ξεχωριστές σειρές προϊόντων θα βρίσκονται κάτω από το γονικό brand. Τα προϊόντα της Xiaomi αντιπροσωπεύουν την επιτομή της τεχνολογίας και προσφέρουν μία premium εμπειρία. Τα Redmi προϊόντα φέρνουν μεγάλες καινοτομίες σε μία πιο προσιτή τιμή και στοχεύουν πιο νεαρό κοινό. Αυτός ο διαχωρισμός αντανακλάται και στα ανανεωμένα logos μας, με τα λογότυπα των Xiaomi και Redmi κάτω από το logo του γονικού brand. Η ενοποίηση της ονομασίας των προϊόντων – Xiaomi και Redmi – θα εφαρμοστεί επίσης στο οικοσύστημά μας και στα IoT προϊόντα εν καιρώ.