Sponsored By Huawei

Τα HUAWEI Watch 3 Series ανεβάζουν τον πήχη σε αυτά που μπορεί να κάνει ένα smartwatch

Προπαραγγείλτε τώρα με δώρο noise-cancelling ακουστικά
03 Ιουλίου 2021 10:50
Τα HUAWEI Watch 3 Series ανεβάζουν τον πήχη σε αυτά που μπορεί να κάνει ένα smartwatch

Η HUAWEI πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των wearables και συγκεκριμένα στα smartwatches, όπου οι σειρές Watch GT και Watch GT 2 έγιναν ανάρπαστες και στην Ελλάδα, προσφέροντας πολλά fitness χαρακτηριστικά και μία διάρκεια μπαταρίας χωρίς ανταγωνισμό. Η επιτυχία της εταιρίας έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν υπάρχει όντως περιθώριο βελτίωσης σε ένα κατά τα άλλα ολοκληρωμένο smartwatch. Τώρα, η HUAWEI έρχεται να ανεβάσει ξανά τον πήχη με δύο νέα μοντέλα.

Τα HUAWEI Watch 3 και Watch 3 Pro, έρχονται να ισορροπήσουν μεταξύ πολυτέλειας και τεχνολογίας, προσφέροντας μία πολύ κομψή εμφάνιση σε συνδυασμό με fitness λειτουργίες που θα καλύψουν τον καθένα. Η AMOLED οθόνη της σειράς Watch 3 προσφέρει εύκολο χειρισμό με την οθόνη αφής, το πλευρικό κουμπί και την πλήρως περιστρεφόμενη στεφάνη, ενώ στο Pro έχετε και πλαίσιο τιτανίου με γυαλί από ζαφείρι.

Μία σημαντική διαφορά του Watch 3 από την προηγούμενη γενιά είναι πως διαθέτει προεγκατεστημένο το AppGallery, οπότε οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ πολλών εφαρμογών τρίτων για να εγκαταστήσουν. Για παράδειγμα, όταν ταξιδεύουν, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση τους σηκώνοντας απλά τον καρπό τους, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είναι φορτωμένοι με αποσκευές.

Οι μεγάλης ακριβείας αισθητήρες των HUAWEI Watch βελτιώνονται ενώ προστίθενται και περισσότεροι, όπως ο ανιχνευτής θερμοκρασίας σώματος, ο οποίος δίνει μία live μέτρηση της θερμοκρασίας σας. Έτσι, ακόμα κι αν το σημείο που βρίσκεται το smartwatch δεν έχει την ίδια θερμοκρασία των σημείων που χρησιμοποιούμε με το θερμόμετρο, μία αύξηση στο ιστορικό της θερμοκρασίας είναι μία αξιόπιστη ένδειξη για να αναλάβετε δράση καθώς μπορεί να ανεβάζετε πυρετό. Επίσης, υπάρχει πλέον ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, το οποίο μπορεί να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα με μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας ή μεγάλου υψομέτρου. Οι καρδιακοί παλμοί ανιχνεύονται από LED 6-in1 με 4 φωτοδιόδους για περισσότερη λήψη φωτός, παρέχοντας ακόμη πιο λεπτομερείς μετρήσεις.

Μία ακόμη χρήσιμη λειτουργία είναι ο εντοπισμός πτώσης και η κλήση σε βοήθεια, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικά προβλήματα. Το Watch 3 μπορεί να εντοπίσει τυχόν πτώση σας και μεταβαίνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σας ρωτά αν χρειάζεστε βοήθεια, αλλά ακόμα κι αν δεν απαντήσετε μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ειδοποιεί την προκαθορισμένη επαφή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε 5 φορές το up button για να στείλετε αμέσως μία κλήση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Φυσικά, διαθέτει και όλα τα υπόλοιπα fitness χαρακτηριστικά, όπως 100+ είδη προπόνησης, καταγραφή βημάτων, θερμίδων, ποιότητας ύπνου και επιπέδων άγχους. Ως ένα ολοκληρωμένο gadget, το Watch 3 μπορεί να αποτελέσει και ανεξάρτητη συσκευή επικοινωνίας με τη χρήση eSIM. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να παίξετε μουσική και να κατεβάσετε εφαρμογές χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο τηλέφωνό σας. Διαθέτει και την ψηφιακή βοηθό Celia για να ελέγξετε φωνητικά τις λειτουργίες του ρολογιού.

Στην μπαταρία τώρα, το τυπικό σενάριο έξυπνης λειτουργίας προσφέρει 3 ημέρες στο Watch 3 και 5 ημέρες στο Watch 3 Pro. Αυτό περιλαμβάνει συνεχή σύνδεση με το κινητό, σύνδεση LTE, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, ύπνου, χρήση εφαρμογών, κλήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, άσκηση με ενεργοποιημένο GPS, ειδοποιήσεις και 200 ενεργοποιήσεις της οθόνης τη μέρα. Όσοι έχουν συνηθίσει τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας των προκατόχων του δε θα απογοητευτούν, αφού το ultra-long mode προσφέρει 14 και 21 μέρες λειτουργίας αντίστοιχα.

Μην ξεχνάτε πως έως τις 3 Ιουλίου, κάθε προπαραγγελία HUAWEI Watch 3 θα συνοδεύεται με δώρο τα HUAWEI Freebuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro θα παίρνετε δώρο τα HUAWEI FreeBuds Pro!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr