Elon Musk: Στέλνω ανθρώπους στον Άρη, περιμένατε να είμαι νορμάλ τύπος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αμφιλεγόμενη εμφάνισή του στο Saturday Night Live
09 Μαΐου 2021 09:39
Elon Musk: Στέλνω ανθρώπους στον Άρη, περιμένατε να είμαι νορμάλ τύπος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Elon Musk ήταν ο οικοδεσπότης του σημερινού επεισοδίου του εξαιρετικά δημοφιλούς στις ΗΠΑ Saturday Night Live (SNL), όντας ο πρώτος δισεκατομμυριούχος παρουσιαστής του show. Ο παραδοσιακός μονόλογος στο άνοιγμα της εκπομπής χαρακτηρίζεται από αρκετούς ως άβολος, με τον Elon Musk να αυτοσαρκάζεται.

Τόνισε πως είναι ο πρώτος παρουσιαστής του SNL με Σύνδρομο Άσπεργκερ ή τουλάχιστον ο πρώτος που το παραδέχεται. Ανέφερε το όραμά του για το μέλλον, το οποίο είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το να γίνει ο άνθρωπος διαπλανητικό είδος. Αναγνώρισε πως αν έμενε σε αυτά τα δύο πράγματα στα Tweets του θα ήταν αρκετά δημοφιλής, αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί να σχολιάζει ό,τι του φαίνεται αστείο με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκει τον μπελά του.

Έτσι λειτουργεί το μυαλό μου. Επανεφηύρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνω ανθρώπους στον Άρη με διαστημόπλοια. Πιστεύατε ότι θα είμαι ένας χαλαρός, νορμάλ τύπος;

Ο Musk ανέφερε και τη διαβόητη εμφάνισή του στο podcast του Joe Rogan όπου έκανε χρήση μαριχουάνας, ενώ κάλεσε στη σκηνή και τη μητέρα του, Faye.

Σε ένα άλλο κομμάτι τις βραδιάς όπου παρουσιάζεται η επικαιρότητα ως παρωδία, εμφανίστηκε ως ένας φανταστικός ειδικός στα κρυπτονομίσματα με το παρατσούκλι Dogefather, προσπαθώντας να εξηγήσει τι ακριβώς είναι το Dogecoin. Η εμφάνισή του όμως μόνο καλό φαίνεται πως δεν έκανε στο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, καθώς συμπωματικά ή όχι, είδε πτώση 28%, πέφτοντας από τα $0.69 που ήταν πριν την εκπομή στα $0.47 κατά τη διάρκειά της.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως τουλάχιστον τέσσερις ανταγωνιστές της Tesla αγόρασαν χρόνο διαφήμισης για το SNL, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την εμφάνιση του Musk για να πουλήσουν τα δικά τους μη-Tesla ηλεκτρικά οχήματα. Στις διαφημίσεις της εκπομπής είδαμε, το Audi E-tron, το Ford Mustang Mach-E, το Volkswagen ID 4 και το Lucid Air.