Μετατρέψτε το iPhone σας σε Android με την υπογραφή της Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για να δείτε πως είναι η...άλλη πλευρά
12 Απριλίου 2021 08:49
Μετατρέψτε το iPhone σας σε Android με την υπογραφή της Samsung (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samsung σκέφτηκε ένα νέο τρόπο να φέρει τους iPhone χρήστες στην πλευρά του Android και συγκεκριμένα στη δική της OneUI εκδοχή. Έθεσε σε λειτουργία λοιπόν το website iTest το οποίο όταν το επισκέπτεται κάποιος χρήστης iPhone του προτείνει να προσθέσει το site ως συντόμευση στον browser του.

Από εκεί και πέρα, ο χρήστης θα δει μία προσομοίωση του Android περιβάλλοντος της Samsung στο iPhone του, προσφέροντάς του μία άμεση εμπειρία χρήσης σε ένα λογισμικό στο οποίο πιθανώς να μην είναι εξοικειωμένος.

Μπορείτε να εκκινήσετε εφαρμογές, να εγκαταστήσετε widgets, να ανοίξετε την εφαρμογή της κάμερας ή να στείλετε ένα μήνυμα στον…Generic Friend 1, ένα bot πρακτικά το οποίο θα σας εξηγήσει τι άλλο μπορείτε να κάνετε με αυτήν την εφαρμογή. Υπάρχει και ένα camera tutorial στο οποίο ο φωτογράφος Logan Dodds εξηγεί όλες τις φωτογραφικές επιλογές στα Samsung τηλέφωνα.

Σκοπός της Samsung είναι να κάνει πιο εύκολο στους iPhone χρήστες να γνωρίσουν το λογισμικό της χωρίς να χρειαστεί να πάνε σε κάποιο κατάστημα για να δουν κάποιο Samsung τηλέφωνο από κοντά.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και σεις, μπορείτε απλά να επιλέξετε από το iPhone σας αυτό εδώ το link.