Το πρώτο leak του Huawei P50 Pro αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερο design

Δύο τεράστιοι φακοί στο πίσω μέρος
12 Μαρτίου 2021 09:50
Το πρώτο leak του Huawei P50 Pro αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερο design

Τα νέα Huawei P50 αναμένονται σύντομα από την Huawei και τώρα έχουμε το πρώτο leak από την απεικόνιση του Huawei P50 Pro. Το design δε φαίνεται να διαφέρει σημαντικά από τα προηγούμενα μοντέλα, αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει όμως είναι η διάταξη των καμερών.

Εδώ έχουμε δύο τεράστιους γυάλινους φακούς, οι οποίοι είναι απόλυτα μαύροι και δε μας επιτρέπουν να διακρίνουμε τι κρύβεται από κάτω. Οι κάμερες των smartphones είναι συνήθως μικρούς μεγέθους και το μέγεθος που βλέπουμε σε αυτήν την εικόνα αυξάνει τις προσδοκίες από την ήδη εξαιρετική στη φωτογραφία P σειρά της εταιρίας. Οι έως τώρα φήμες κάνουν λόγο πως κάθε κυκλικός φακός θα στεγάζει είτε μία είτε πολλαπλές κάμερες και αισθητήρες. Το P50 Pro αναμένεται με τον τεράστιο αισθητήρα IMX 800, 1 ίντσας της Sony με 50MP ανάλυση.

Το P50 Pro διαθέτει γυάλινο πίσω μέρος και μεταλλικό πλαίσιο, ενώ η 6.6 ιντσών οθόνη διαθέτει ελαφρώς κυρτές πλευρές. Η οπή της selfie κάμερας έχει μετακινηθεί πλέον στο κέντρο, εγκαταλείποντας το design του P40 Pro με διπλή κάμερα στην αριστερή γωνία.

Επιπλέον, αναμένεται αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και διπλά στέρεο ηχεία στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής, ενώ υπάρχει και θύρα υπερύθρων. Συνολικά αναμένουμε τρία μοντέλα P50 αργότερα μέσα στο μήνα.

Tags: