Τα νέα smart γυαλιά της Razer έρχονται με ενσωματωμένα ηχεία

Τα Anzu βάζουν την εταιρία στα audio glasses
06 Μαρτίου 2021 09:50
Τα νέα smart γυαλιά της Razer έρχονται με ενσωματωμένα ηχεία

Τα audio glasses φαίνεται πως είναι το νέο trend στα wearables. Πέρυσι ήταν η Bose με τα Frames και η Amazon με τα Echo Frames και φέτος ήρθε η σειρά της Razer να παρουσιάσει τα δικά της smart glasses. Τα Razer Anzu έρχονται σε δύο εκδοχές, στρογγυλά και ορθογώνια, καθώς και σε δύο μεγέθη, ενώ το χρώμα είναι μαύρο.

Διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία 16mm στους βραχίονες, ενώ μειώνουν την μπλε ακτινοβολία κατά 35% για να προστατέψουν τα μάτια σας. Στη συσκευασία υπάρχουν και φακοί ηλίου polarized. Η low latency σύνδεση των 60ms μέσω Bluetooth υπόσχεται μηδενικές καθυστερήσεις, ενώ διαθέτουν και μικρόφωνο για να μπορείτε να συνομιλείτε σε κλήσεις hands-free. Η αποδοχή/απόρριψη των κλήσεων, η αναπαραγωγή media και η ενεργοποίηση των ψηφιακών βοηθών, γίνεται με touch λειτουργία στο σκελετό.

Είναι ανθεκτικά στο νερό με πιστοποίηση IPX4, αρκετά για να αντέξει ιδρώτα ή βροχή. Η μπαταρία τους διαρκεί για 5 ώρες χρήσης, ενώ όταν διπλώνεται ο σκελετός τους κλείνουν αυτόματα για να διατηρήσουν μπαταρία. Σε standby η μπαταρία διαρκεί 14 μέρες.

Η τιμή τους ανέρχεται στα $200 και όχι, δεν έχουν RGB.