Το Instagram έκρυψε κατά λάθος τα likes από τα posts 

Τρέχουν όμως κανονικά οι δοκιμές χωρίς likes

Το Instagram έκρυψε κατά λάθος τα likes από τα posts

Το 2019 το Instagram ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει την πιθανότητα να μη φαίνονται τα likes σε ένα post, με τη λογική πίσω από αυτό να είναι πως θέλει οι χρήστες του να επικεντρώνονται στο περιεχόμενο χωρίς να μετράνε το πόσο δημοφιλές είναι ένα post.

Μία…πανδημία αργότερα δεν έχουμε πληροφόρηση για την πορεία του πειράματος. Σήμερα όμως, αρκετοί χρήστες στις ΗΠΑ έλαβαν την ειδοποίηση που βλέπετε στην εικόνα παραπάνω χωρίς καμία πρότερη ανακοίνωση και έχασαν τη δυνατότητα να βλέπουν τα likes των posts άλλων, ενώ μπορούσαν να βλέπουν μόνο τα likes των δικών τους posts.

Όπως ανακοίνωσε το Instagram λίγες ώρες μετά, πρόκειται για ένα λάθος, ένα bug το οποίο δεν έπρεπε να εφαρμόσει αυτήν την αλλαγή σε τόσους χρήστες.

Δοκιμάζουμε μία νέα εμπειρία στην οποία κρύβουμε τα likes στα posts του Feed σας. Κατά λάθος προσθέσαμε περισσότερα άτομα στη σημερινή δοκιμή, κάτι το οποίο προήλθε από bug – το διορθώνουμε και θα αποκαταστήσουμε τον αριθμό των likes σε αυτούς που επηρεάστηκαν το συντομότερο δυνατόν.

Περίπου στις 08:00 ώρα Ελλάδος το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load