Η νέα webcam της Razer θέλει να σας δείχνει καλύτερα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Είτε πρόκειται για τηλεργασία είτε για gaming και streaming καταστάσεις
24 Φεβρουαρίου 2021 12:22
Η νέα webcam της Razer θέλει να σας δείχνει καλύτερα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Η Razer πριν από δύο χρόνια έφερε μια διαδεδομένη πλέον πρόταση στον κόσμο των webcams με την Kiyo, η οποία ήταν η πρώτη που ενσωμάτωνε ring light στο πλαίσιό της για να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε την νέα έκδοση ονόματι Kiyo Pro, η οποία έρχεται με μια αρκετά διαφορετική φιλοσοφία, χωρίς όμως να αλλάζει τον στόχο της.

Η νέα webcam αφήνει εντελώς στην άκρη το δαχτυλίδι φωτισμού και χάρις τον νέο και μεγαλύτερο Sony CMOS Full HD αισθητήρα ποντάρει στο HDR για να "φωτίσει" καλύτερα εσάς στις βιντεοκλήσεις ή κατά τη διάρκεια των streams, χωρίς την χρήση κάποιας πηγής φωτισμού. O "Starvis" αισθητήρας της Sony έχει τροποποιηθεί εκτενώς για να προσφέρει καθαρότερη ποιότητα εικόνας ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κακώς φωτισμένου φόντου. 

Η Razer Kiyo Pro έχει δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1080/60FPS ή στα 1080/30FPS με το HDR ενεργοποιημένο -για πιο έντονα χρώματα και καλύτερο exposure- και προσφέρει τρία διαφορετικά field of view στις 80 μοίρες, 90 μοίρες και 103 μοίρες ανάλογα του πόσο ευρυγώνιο θέλετε το κάδρο σας. 

Στα του ήχου είναι ικανή να σας καλύψει επίσης σε γενικές γραμμές καθώς ενσωματώνει ένα 16bit stereo με omni-directional διάταξη. Η σύνδεση γίνεται μέσω USB 3.0 θύρας, μπορεί επίσης να στηριχθεί σε οποιοδήποτε τρίποδο στην κλασική υποδοχή και τέλος, στη συσκευασία περιλαμβάνει ένα προστατευτικό κάλυμμα για τον φακό της, ούτως ώστε να διασφαλίζει την ιδιωτικότητά σας όταν δεν χρησιμοποιείται. 

Η Razer Kiyo Pro webcam είναι ήδη διαθέσιμη από το κατάστημα της Razer με κόστος $199 και στα καταστήματα θα ξεκινήσει να πωλείται μέχρι τα τέλη Μαρτίου.