Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Huawei μηνύει ξανά τις ΗΠΑ

Σε μία προσπάθεια κατάργησης του ban

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Huawei μηνύει ξανά τις ΗΠΑ

Η Huawei προχώρησε σε μία ακόμα κατάθεση μήνυσης στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά ενάντια στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών, FCC, για να αναιρέσει την απόφαση της προηγούμενης χρονιάς πως η εταιρία αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Συγκεκριμένα, η εταιρία θεωρεί πως η FCC δεν είχε την εξουσία να πάρει αυτήν την απόφαση, χαρακτηρίζοντάς την “αυθαίρετη, παρορμητική, μία κατάχρηση της διακριτικότητας και μία που δεν υποστηρίζεται από ουσιαστικά στοιχεία”.

Πέρα από το χαρακτηρισμό της ως απειλή για την εθνική ασφάλεια, η απόφαση της FCC απαγόρευε σε αμερικανικά δίκτυα να αγοράσουν εξοπλισμό της Huawei, με τον τότε πρόεδρο της επιτροπής Ajit Pai, να επικαλείται “συντριπτικά στοιχεία” για τη λήψη της απόφασης.

Advertisement

Η FCC με δήλωσή της εμμένει στην απόφασή της, ενώ η διοίκηση του Biden δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα σχέδια της σχετικά με την Huawei.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.